Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Политиката и политиците ни!

<< < (209/255) > >>

MTM:
Как и кой  ще си даде схемата за  СЕ тук?  Как мислите?
Ти бе Робинзон няма друг.  ;D

ndm:
Можеш и ти да се пробваш:

--- Цитат на: MTM в Април 16, 2016, 08:20:00 pm ---  Електроните се разполагат в атома по слоеве. Атоми с по-малко от 4 електрона на външния слой,
се превръщат в положителни йони.Обратно,атоми с 4 електрона могат да си присъединят недости-
гащите до 8 електрона и станат отрицателни йони.За това електроните от външния слой , взимат
най-голямо участие в електрическите и химични явления.При движението на електрона  от една
орбита към друга,атома поглъща и отдава лъчиста енергия - фотони,или вълна с определена дължина.

--- Край на цитат ---

Казвали ли са ми, че ако работя с чук и се ударя много боли.

--- Цитат на: MTM в Април 14, 2016, 05:34:23 pm ---    Много малко хора знаят,как работи електричеството.
 Това са хората,който са направили генератори за СЕ.
  Всички останали знаят,но по учебник.

--- Край на цитат ---

MTM:
ndm  :) :)

Robinzon:
МТМ, имах предвид теб, защото ти много добре рисуваш принципни схеми и обясняваш също така много добре случващото се в проводника когато е под високо давление.

Само че когато ти се обадих, останах очуден, че не знаеш как да завъртиш посоката, затова намерих тази снимка специално за теб.

Аз съм фотограф и не разбирам от тоци като теб, но бих ти помогнал в изграждането на БТГ с подръчни материали.  ;)

Разбира се ще ти трябва малко джилязо от пункта за скрап, електрожен, електроди за него, маска за очите, ремъци за моторите, няколко свободни часа и не на последно място, две десни ръце...

Ако все пак изпитваш трудности, може да се обадиш на lz1jer, nizo или дори на x_name, защото те са спецове в областта!
Говорил съм с тях и съм сигурен, че ще ти помогнат.  ;)

dymelsoft:
Robinzon, "агентурата" те поздравява за това, че си загрижен дори и за правописа във форума, правейки забележка на epwpixieq-1 в другата тема, как се пише думата "общо", но и в същото време те съветва да преглеждаш собственият си правопис.  :P

--- Цитат ---Само че когато ти се обадих, останах очуден, че не знаеш как да завъртиш посоката, затова намерих тази снимка специално за теб.
--- Край на цитат ---
За справка, ако ти оставаш "очуден" повечето хора са "учудени". Какво пък, то грамотността е изискване само към другите ...  ;)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия