Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Политиката и политиците ни!

<< < (21/255) > >>

svetlio760:
Atos прав си, но не мисля че ме разбра- карай- Един ше ги оправи ;)

piton2012:
 svetlio760, може и да не съм те разбрал. Случва се. И ти май не разбра за мутрето. Страх го е от Господа и отишъл да се моли. За канонизираните няма да споря. Те са убивали лами или самите те са били убивани, а други са написали азбуки. Няма да стигнем до единомислие. За мен проблем няма. Всеки има право да си избира вяра, полова принадлежност и път в живота, стига да не парадира с това и да не пречи на другите. Освен това ....темата. Избягахме от нея и обсъждаме религията. Да не го правим тука! Успех на всички и вярвайте...в себе си.

EDM electronics:

--- Цитат на: piton2012 в Октомври 13, 2014, 08:16:26 pm ---   .........
  EDM electronics, сякаш и ти се опитваш да повишаваш адреналиновите си нива. Смяташ, че другаря Путин (звучно е, не е като на нашата Сталинка)трябва да ни въоръжи с модерните си ракети за да бием по пътническите самолети? .......

--- Край на цитат ---

piton2012, ти питаш, а аз ти отговарям: http://strogosekretno.com/232/24/%D0%98%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-MH17.html - за да не преразказвам или копирам във форума.

България никога не биела по чужди самолети с модерни ракети, въпреки, че ги произвеждаше във Вазовските заводи, това го прави фашисткия режим в Украйна, под инструкциите и съдействието на приятелите си от САЩ - майстори на провокациите. Украйна вече за втори път през последните години сваля чужд самолет, не случайно.
Виждам, че ти е много трудно да разбираш международната политика. Но аз затова съм тук, да помагам. Кой има интерес да се свали самолет с граждани, които нямат никакво отношение в конфликта - можеш ли да мислиш? - кой?
- Естествено онзи, който е започнал там конфликта, с цел да разкъса връзката Европа - Русия, контрола на тръбата на газа и дискредитацията на Русия, като варварска държава - същият онзи, който върши това и в Близкия изток по същите методи. Ако не можеш да разбереш това, ще те разбера. Ти ще си живото доказателство за плодовете на информационната борба на хегемона САЩ.

piton2012:
   Разбира се  EDM electronics, никога не съм твърдял, че разбирам както международната така и нашенската политика. И никога не съм имал намерения да я разбирам. Има някои неща към които изпитвам лека непоносимост. Политиката е едно от тях. Но когато се опитвам да разбера нещо, търся няколко както се казва в историята "извора", проверявам доколкото е възможно тяхната достоверност и тогава си правя изводи. Ако твоят извор е "Строго секретно" -съжалявам, не спада към моите. Виж в-к "Дума". Там лъжат по-малко. Само 90 %. Не се засягай. Шега е, въпреки твоят явен уклон. Чети каквото си искаш и вярвай на когото смяташ за добре. А на 27.07.1955 г два български изтребителя свалят израелски пътнически самолет близо до Петрич. Самолетът е нарушител, не се подчинява и ти сигурно много добре знаеш това, само го споменавам като факт. България тогава изплаща обезщетения по над 8 000 долара за човек, за всичките 51 загинали. Все пак на теб ти е много по-лесно да разбираш политиката. Може би и Футбола. Така е в БГ, всеки разбира от политика, футбол и коли, особено на пенсионерските опашки и в трамвая.

EDM electronics:
Аз моя уклон не го крия, напротив афиширам го. Но твоя изглежда толкова скрит, че никой не го разбра  :D. Както и да е, това е въпрос на лична позиция по външната политика - няма лошо.

Иначе много ми стана интересно, как така си запаметил случай от 27.07.1955 г., явно е станало доста важно събитие в в твоя живот преди реинкарнацията, да помниш датата преди цели 49 год. Само часа не съобщи. Аз съм честен, не знаех за този случай. Не съм и предполагал, че българите сме способни на такова нещо, като фашистите-украинци. Явно познанията ти по външна политика и преди всичко политическите събития са запаметени във външна памет, наречена Чичо Гугъл  :D.
Вярно е, че ми е лесно да разбирам политиката, защото работата ми е свързана тясно с политиката. Футбола никак не го разбирам, не гледам футбол - тук не позна. От коли също нищо не разбирам, нямам никакъв интерес към тях. За мен те са просто средство за придвижване от т. А до т. Б.

И тъй като сякаш от яд ме охарактеризира, като "всестранно развит" /по Божи образ и подобие/, ще ти кажа, че се доближаваш до истината. Може последното изказване да е скромно, но пък е истина  ;D.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия