Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Политиката и политиците ни!

<< < (22/255) > >>

piton2012:
   Извинявай Бойко! Не те познах. Прости на грешния фашист. Знам, че изкуплението е много на североизток или до стената, но ....Това беше. Вече сте никои. Дори членската ви маса остана на половина от последните избори до сега.

EDM electronics:
piton2012, видно е, че не ставаш за политик. Много лично ги приемаш нещата, а аз говоря по принцип. Откъде съдя, че не си в час не само с външната, но и с вътрешната политика. Бойко е русофоб, а аз американофоб. Как така оприличаваш противоположностите? Извличай нужната информация от фактите, от контекста, за да си съставиш впечатление.

Дали си фашист или не, това е въпрос на твое лично самосъзнание, аз не съм ти приписвал такава крайно дясна политическа ориентация. Казах, че правителството на Украйна, което провежда геноцид в Донецк е фашистко. Там католици изтребват православни мирни граждани /жени и деца/, като ги обстрелват с тежко оръжие. Защо казвам геноцид, защото е пълно с масови гробове, с хора застреляни отблизо в тила и хора на които им липсват вътрешни органи. Т.е. говорим тук и за една търговия с органи от набелязани живи трупове. Това, че по нашите централни телевизии не ги дават тези неща, значи само едно - политическа цензура. А резултата е виден, ако има огледало пред теб. Корена на проблема е религиозен и исторически. И този корен е послужил за интересите на САЩ. Те се възползват от всяка възможност да "платят" на Путин, "този лош човек", който иска Русия да не се управлява от Запада, като България. Защото, ако в България няма нищо, то там има много.  Дано сега е станало ясно.

svetlio760:
Гледам че темата заби верно в политическа посока, та се чудя това дето ще напиша дали е политика, религия или нумерология, но определено няма връзка с настоящия ви спор. Някой замислял ли се е над факта, че между 03.03.1878г. и 09.09.1944г. има точно 66 години 6 месеца и 6 дни?!

EDM electronics:
Светльо, нито един твой пост в тази тема няма нищо общо с политиката. Ииииии...., спор тук няма, само правим разбор на новините от различни източници.
Някога много ти се кефех, като говореше за медицина, но гледам, че си се променил. Говориш твърде много за матрици, господи, дяволски числа, възмездия и пр. простотии. Не ме разбирай погрешно, не се заяждам, но прави впечатление, че не само ти, ами и много други не оценят реално света около себе си, благодарение на многото четене на подобна литература. Нещата няма да се подобрят само с "настройка в позитивно мислене", а преди всичко с практика от позитивни действия. Господ няма да помогне на никого, който не желае сам да си помогне. Другото странно нещо, което забелязвам. Хора, които са явно бедни за българския стандарт, са настроени дясно. Това е ненормално. Това е политическа перверзия. В цял свят бедните са настроени ляво, защото ляво значи социално, а дясното е за олигархията, капиталистите, работодателите, тези които дават работа за да събират принадена стойност. В този обществен строй е необходим някакъв баланс, хем да има работодатели, за да има работа, хем обаче държавата да прави всичко възможно да разпределя справедливо благата.

А то какво се случва у нас?
Президента Плевналиев със селски манталитет отправи следната обида към една от най-влиятелните страни в света - "Русия е националистическа и агресивна държава". Този човек не знае какво говори, просто защото е подлога и с много нисък интелект. Дори съпругата му се учуди много на "интелигентността" на българския избирател, когато разбра, че "нейният убавец" е избран за президент. С този израз хууууууууубаво се подмаза мазно на Барака Обамата.
Ето реакцията на Русия: http://pik.bg/%D0%B6%D0%B8%D1%80%D0%B8%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%B8%D0%B7%D1%80%D0%B8%D0%B3%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D0%BD%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D0%B5%D0%B2-%D0%B5-%D0%BD%D0%B5%D0%B3%D0%BE%D0%B4%D0%BD%D0%B8%D0%BA-%D0%B8-%D0%BB%D0%B0%D0%BA%D0%B5%D0%B9-%D0%BD%D0%B0-%D1%86%D1%80%D1%83-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D1%82%D1%80%D1%8F%D0%B1%D0%B2%D0%B0-%D0%B4%D0%B0-%D0%BB%D0%B5%D0%B6%D0%B0%D1%82-%D0%B2-%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0%BA%D0%B0%D1%82-news237410.html

svetlio760:
Аз за медицина може пак да почна да говоря, но чак па да не оценявам реалността около себе  си! Това да не е заради идеите ми за диктатура и монархия?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия