Алтернативни енергоизточници > Други генератори на електрическа енергия
Компилация Барбоса - Тесла
x_name41:
не не, Врановски разглеждайки системата на Тесла вие се разсейвате и отклонявате към други аспекти, които аз самия не разбирам и се обърквам като ги чета, нещо много неразбираемо, объркано и повърхностно ми се вижда това което пишете (като манджа с грозде), ако може да обясните по просто (така както аз съм се опитал), вие пишете за "изравняване на потенциали", "пробив за изравняване"?, хайде "лаг" разбираме какво е, а невидимостта как по-точно и конкретно се формира при изравняването на потенциалите, така че да може да се разбере по прост начин?, за черната дупка не бих искал да коментирам. Вектора на гравитацията също е малко объркващо?, както посочих в една публикация, г-н Кубрат Томов обяснява антигравитацията като в резултат на фазово отместване на самите гравитационни вълни, Боб Лазар потвърждава това, което посочва г-н Томов, той говори за абсолютно същото, ако има някаква връзка с това което пишете би било чудесно. По натам разглеждате "скаларните вълни", които би трябвало да представляват "електрически вълни", тай като под скаларно поле всъщност би трябвало да се има в предвид електрическо поле, съставено от онези силови линии (лъчи), а какви са тези стоящи скаларни вълни?, за останалото нататък е прекалено сложно и нелепо тъй-като се намесва гама радиация, ферорезонанс и студен ядрен синтез, с две думи безкрайно объркващо и непонятно, (все едно пиша каквото ми дойде на ум), така ми звучи всичко това. Извинявам се че пиша по този начин, но съм убеден че едва ли някой би разбрал нещо конкретно от този буламач, нека да е всичко едно по едно дето се вика
mito_kupona:
Добре е, когато има дискусия, а тя в повечето случай води до положителни резултати. Но никъде не виждам да се споменава ефира или етера, а той е ключа, към свободната енергия. Какво е ЕМИ „електромагнитен импулс“? Коя сила кара бобината да отвръща на ЕМИ с обратен ЕМИ или, коя сила поражда обратната ЕДС? Коя сила кара кондензатора да се зареди, когато на единия полюс е подадено положително високо напрежение, а другия полюс е заземен или, коя сила поражда тока на разместване? Когато си отговорим на тези въпроси ще имаме СЕ. А между другото ЕМИ е открит от българин, не си спомням името му през 40 и някоя си година в Германия. Същия човек е бил асистент на Айнщайн, като студент. След Втората Световна Война американските военни го взимат в САЩ и работи за тях до края на живота си. Получил е най-високи държавни отличия от САЩ. Гледах за него по тв СКАТ.
x_name41:
Според мен, "ефира" или "етера" не участват никак във процеса за получаване на СЕ (просто лично мнение), (сега чувам между другото, носят се слухове че така нареченият "ефир" бил всъщност първият елемент от менделеевата таблица, който нарочно бил премахнат от нея). Електромагнитният импулс е следствие а не причина за появата на СЕ, тъй-като неговата сила зависи от причината която го формира, отговорът или откликът е равен на вложената сила, каквото сме вложили това получаваме като отговор и нищо повече, то ако беше така досега да сме получили СЕ чрез прост обратен преобразовател, смятам че е грешка. За да имаме СЕ трябва да има голям електромагнитен импулс и съответния по големина отклик, затова източникът трябва да притежава голяма мощност и енергия, точно такава каквато искаме да получим на изхода. Или с други думи това което искаме на изхода трябва да съществува още на входа. Нека видим и мнението на колегата mi68, той също е доста запознат по въпроса
krasias:
Здравей врановски, имам един въпрос, не разбирам устройство за СЕ ли искаш да правиш или тайно подготвяш унищожението на земята.
TOMOTO:
неизучен и нарочно пазен в тайна химичен елемент
наречен „ефир“
източник - http://pressadaily.bg/publication/37475-%D0%9C%D0%B5%D0%BD%D0%B4%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%B5%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D1%82%D0%B0%D0%B1%D0%BB%D0%B8%D1%86%D0%B0-%D0%B5-%D1%84%D0%B0%D0%BB%D1%88%D0%B8%D1%84%D0%B8%D0%BA%D0%B0%D1%82/
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия