Алтернативни енергоизточници > Други генератори на електрическа енергия

Re: Торсионни генератори

<< < (14/16) > >>

rpavlov:
Вечно фенерче - гаранция 2 години.

Ksurnev:
Гледех, гледах...чудих се, удих се... Ще пусна два линка да четете!
Вчера съм объркал лилковете, за което се извинявяам и слагам верните.
http://akimovae.com
http://akimovae.com/uploads/files/oblic_phisiki.pdf
ГОТОВООО

врановски:
Благодаря ти mi68,
Аз също си мислех, че при завихрянето става не акумулация на енергия, а преобразуване от ин в ян или обратно. Както сам си написал е много вероятно маса-гравитация/антигравитация/ да взаимодейства с електростатично и ел-магнитно поле. Според мен трябва да се получи стояща скаларна вълна върху електромагнитен вихър за да се позиционира процеса. Електроните като масови частици със заряд трябва да се ротират по магнитната релса експлозионно и имплозионно последователно.
Когато едната страна е закъсена енергията се превръща в топлинни загуби. Такъв е случая с топлогенераторите на Потапов и при кавитацията. Масата ражда електричество но то не се отвежда и се закъсява.
По отношение на честотите, също съм съгласен с теб. Трябва да се работи с фина материя, например студена плазма.

mi68:
Здравей колега,
Някой неща са трудни за копиране и трябва други решения, които в момента ми убягват.
Ако се погледне природния тайфун имаме следните ефекти:
-топлинни, студени и топли въздушни маси
-електрически, мълния
-звуков, гръм
-левитационни, летене на покриви и трактори
-механични, еднопосочно въртене.
Най-се затруднявам в еднопосочното въртене (съпосочни спинове се привличат). За сега добро решение намирам в двуфазен ток дефазиран на 180 градуса. Друг проблем е инертността на транзисторите. Върхово постижение ми е 10% намаляване на резонансната честота, често достига и 20%.
При КПД 150 или 170% това не играе основно значение, но при КПД 95-98% всеки % е важен към резонансната честота!
п.п. Ще пробвам четирифазна с-ма тип сурвастика.

Ctah:

--- Цитат на: Velektra в Май 14, 2014, 05:10:19 pm ---Не знаех, че така ще борим енергийните дружества
Мерси!
По-добре да си остана към EVN.

--- Край на цитат ---
Моите уважения колега, ама КАК и с КОГО ги борите тези дружества ???
 "Щото мога да се аргументирам"
  Иначе и аз благодаря за вашия опит и принос към форума, със вашите точни коментари, теоретични познания и най-вече с практическия опит, който показвате тука... Пак ви благодаря и си останете със здраве и най-вече към EVN ;)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия