Справочници, схемотехника, теория > Батерии, зарядни и десулфатизиращи устройства
Въстановяване на стари акумулатори
@praktik:
Виж сега нончо, без заяждане, аз не съм пубер за да не знам как се прави оксиводород, но разделянето на окси водорода до кислород и водород е друга тема, ти това ли искаш да знаеш, ами има методи но не са по силите нито на твойте нито на мойте домашни способности. Извинявай и не се обиждай, макар и разделени на километри и анонимни контактьори по интернета ние трябва да се уважаваме. :)
Чичо НОНЧО:
Вземам си PS-а обратно! Явно майтапа ми е неуместен. Бях забравил колко си запалителен!
@praktik:
--- Цитат на: Чичо НОНЧО в Януари 28, 2014, 07:31:54 pm ---Вземам си PS-а обратно! Явно майтапа ми е неуместен. Бях забравил колко си запалителен!
--- Край на цитат ---
Раздразнителен а не запалителен, трябва ни някаква етика , която липсва в БГ комуникацията, не знам, същото е като отношенията в семейната среда, жената упреква мъжа , мъжа жената. Но дайте господа по същество. Който има каквото да каже го казва нали така . ПЪК ОПИТА Е МАЙКАТА НА ЗНАНИЕТО. :)
gguest:
Няма възстановяване стар акумулатор. И промиване не помага. Плочите на акумулаторите се правят не от монолитно олово, а от оловен прах. Така се увеличава големината на отдавания ток и мошност на акумулатора. При старите акумулатори вътре в самия мат`риал се натрупва сулфат, който не може да се махне.
Ако искате евтин акумулатор - добра идея е да си купите от катастрофирало МПС. Вече няколко пъти така правя и е "мноо яко" :)
Последния път една мома от Казанлък се заби в едно дърво буквално пред мен. Е, чаках 1 час да й мине, да дойде КАТ, да дотърчи "пътна помооооощ!!" и да се разберем, но резултатът си струваше - 60AH акумулатор на година за 50 лева.
По- добре промийте мозъка на някой катастрофирал, отколкото да точите киселини като армея на кисело зеле.
@praktik:
--- Цитат на: gguest в Януари 28, 2014, 07:50:57 pm ---Няма възстановяване стар акумулатор. И промиване не помага. Плочите на акумулаторите се правят не от монолитно олово, а от оловен прах. Така се увеличава големината на отдавания ток и мошност на акумулатора. При старите акумулатори вътре в самия мат`риал се натрупва сулфат, който не може да се махне.
Ако искате евтин акумулатор - добра идея е да си купите от катастрофирало МПС. Вече няколко пъти така правя и е "мноо яко" :)
Последния път една мома от Казанлък се заби в едно дърво буквално пред мен. Е, чаках 1 час да й мине, да дойде КАТ, да дотърчи "пътна помооооощ!!" и да се разберем, но резултатът си струваше - 60AH акумулатор на година за 50 лева.
По- добре промийте мозъка на някой катастрофирал, отколкото да точите киселини като армея на кисело зеле.
--- Край на цитат ---
Е ти чакай от мъртвите подарък >:(
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия