Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Системи за обработка на въздуха и горивото
Имат ли осезателен ефект, магнитните приставки за пестене на гориво?
Maistora52:
Да не говорим, за безкрайното множество различни фактори, които влияят на тестовете.
И в крайна сметка работата опира и до темперамента на шАфьора! - някои са с два десни крака, някои с два Леви. Някои си нямат ни един - като за шАфьор! ;D ;D ;D
Неведоми (непредсказуеми) са Пътищата Божии! 8) 8) 8)
Аtos:
Майсторе, много ми "палавееш" напоследък нещо:)
Я сподели с нас, каква е добрата новина?
Колкото до оптимизаторите, моето мнение е, че...:
1.Това е материя, която малцина разбират.
2.Повечето производители са тип "папагали" - чули, видели, опитали и им се сторило, че "това е добро"...без да имат разбиране в материята.
3.Оптимизаторите са като змийската отрова - приложени правилно със спецификата на субективния случай = стимулатор.В случай на разминаване = отрова, просто е!
4.Важно е да има някой, който знае какво прави, а не само как...
То и аз по конкретна схема мога да направя ВСИЧКО (стига да имам ресурс), но това не значи, че го разбирам...
Maistora52:
Ами-и! - що съм толкова "палав"? - явно моите "оптимизатори" почват да дават ефект... около мен вече трета година без прекъсване е нашаткано навсякъде с мощни магнити... явно в последните седмици така съм ги сложил (в момента разучавам кой къде е?), че оказват влияние... или отивам към побъркване, или към поумняване... Среден път тук няма! - или си "отровен", или не си!
Има и друго (то е сериозно!) - в духа на теорията която популяризира Nizo: само дето корените на тази теория са от преди повече от две хиляди години - Йога!
Въпрос на реакция на организма вследствие Самовнушение! А за по запознатите с материята - допълнително практиките на Майн Контрол!
На мераклиите да четат клик тук: http://art-omnology-yoga.blogspot.com/p/blog-page_19.html
edin:
На база моите практики, предполагам, че автомобилите с лоши резултати е възможно да имат нужда, от енергийно изчистване. Който може, да опита.
ndm:
А на база на моите безпрактики, една приставка може да работи ефективно само, ако й е направен радиестезичен тест, но само през монитора. Теста трябва да покаже 9,97-9.99. Ако е с 2 - 3 стотни по-малък, така нареченият клиент вече е сбъркал някаде си, но за жалост почти непоправимо. Ако клиента шафор не беше с такова недоверие към единствената приставка която щеше да му донесе така бленуваната икономия, всичко щеше да е наред тест 10 минус 3 стотни да кажем, ама пусто му неверие. Е заради това неверие и футбола ни не върви, и холандците са там шампиони.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия