Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Системи за обработка на въздуха и горивото
Имат ли осезателен ефект, магнитните приставки за пестене на гориво?
edin:
Прост тест, има ли по колата ви негативи. Просто трябва да минете покрай някакви улични кучета с колата. Ако започнат да лаят по колата и да се опитват да и отхапят бронята, кофти. Трябва си чистене. ;D
Прост тест, има ли по вас негативи. Просто трябва да минете покрай същите кучета пеша. Ако ви изядат, кофти. Няма да можете да се изчистите. Ако не ви изядат, минавайте докато го направят. Така няма да се морите с чистене ;D
Maistora52:
Тестовете са супер! 8) 8) 8)
Онемях!
;D ;D ;D ;D ;D
TOMOTO:
Още един сигурен начин за изчистване на негатива:
Трябва да се стои малко по-дълго под течаща вода, т.е. да се изчипкаш добре,
после удряш едно коляно и на заранта си пресна репичка...
При магнитите процедурата е същата 8)
PyroVeso:
--- Цитат на: edin в Септември 29, 2014, 08:25:58 pm ---Прост тест, има ли по колата ви негативи. Просто трябва да минете покрай някакви улични кучета с колата. Ако започнат да лаят по колата и да се опитват да и отхапят бронята, кофти. Трябва си чистене. ;D
--- Край на цитат ---
Ц-ц-ц... А аз се чудех защо циганите не си слагат оптимизатори по каруците!
4enio:
Колеги чета темата и ми стана много интересно след като почти всеки магнит вентил на газовите системи има магнит, какъв е смисъла от още магнити, тъй като неговата функция е да задържа графита преди филтъра друго освен да си задръстите системите не ми се вярва да забележите :-\ ;D ;D :D :D ;)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия