Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Системи за обработка на въздуха и горивото

Имат ли осезателен ефект, магнитните приставки за пестене на гориво?

<< < (5/16) > >>

@praktik:

--- Цитат на: Михаил Кузмов в Декември 09, 2013, 06:44:42 pm ---Доста странно ! Никакво обяснение на принцип, само хвалби, на никоя кола не се вижда рег. номер !

--- Край на цитат ---
Било кондензатор, нещо като оптимизатор на напрежението в електрическата инсталация на автомобила. Като паднат оборотите на коляновият вал, пада и напрежението на ел инсталацията, (eл. вериги в автомобила ), оттам слаби тоци, не пълно изгаряне на гориво-въздушната смес в цилиндъра, и т.н . Но мисля че също е бошлаф работа, а бе, гледат как да взимат парите на хората  :)

vesod:

--- Цитат на: @praktik в Декември 09, 2013, 06:11:33 pm ---Ти явно си нещо подобно на кадуцея, щото му пригласяш  ;D може да пърдите в едно гърне с него  ;D

--- Край на цитат ---

Слушай малоумнико, на никого не пригласям и не пърдя в гърне с никой, но ако искаш може да се пробваш да пръднеш на заден ход към мен. Вместо да търсиш течен хлор, вземи си намери течен азот и си замрази пилешкото мозъче. И мисля управата на форума е време да обърне внимание на 
 господин "практика", за обидите дето сипе!

Maistora52:
Практик, не знам в какъв вихър си попаднал, или те е завъртял, но карай моля те, с по-смислени постове. И без глупости.
Това е предупреждение!!! - второ по ред!
Първото беше, когато се счепкахте с GTV.
Трето предупреждение няма - има "бан"!

@praktik:

--- Цитат на: Maistora52 в Декември 09, 2013, 09:18:16 pm ---Практик, не знам в какъв вихър си попаднал, или те е завъртял, но карай моля те, с по-смислени постове. И без глупости.

--- Край на цитат ---
Майсторе, тоя ме нападна щото си изразих мнението че оптимизаторът на кадуцеус не ми върши работа. Е какво смисленно повече да казвам. Явно въпросният Кадуцеус си има лоби и тук в този СЕРИОЗЕН ФОРУМ.

Maistora52:
Практик,
Бъди преди всичко Творец, Бъди изобретател! Ако има какво да кажеш, ако има какво да покажеш - Форумът ще те слуша с "зяпнала уста"...
А ти взе да пишеш каквото се сетиш "като за Световно"!!! И да си обсъждаш какво мислиш... и ръсиш пост след пост в нарушение на правилата...
Обсъждай си мненията на Лични... ако те не касаят всички останали!
А Кадуцеус няма лоби във Форума. Остави тази тема...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия