Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Системи за обработка на въздуха и горивото

Имат ли осезателен ефект, магнитните приставки за пестене на гориво?

<< < (4/16) > >>

vesod:

--- Цитат на: @praktik в Декември 08, 2013, 07:25:36 pm ---Кадуцеус, първо не споменавай името господне напразно :) аз не съм те плюл, а изказах лично мнение, ако съм те плюл трябваше да напиша, НЕ КУПУВАЙТЕ ОПТИМИЗАТОРИТЕ НА КАДУЦЕУС ЩОТО ВИДЯХ ЧЕ ОТ ТЯХ ПОЛЗА НЯМА. Аз си изказах моето лично мнение, по което ти и гък не може да кажеш  ;D всеки има право на лично мнение  ;D

--- Край на цитат ---

Брат ти си за ризница.

Първо плюеш.

--- Цитат ---Пътувай ти, за мене си просто шарлатанин. И защо дойде тук, нали си имаш форум, бегай там да баламосваш
--- Край на цитат ---

После се извиняваш.

--- Цитат ---Добре, айде да ме извини кадуцеус, не го причислявам към мошениците, но неговите оптимизатори за мен са бошлаф работа. Разбира се това е лично мнение, и не касае мнението на другите. Не казвам че ме е измошеничил.
--- Край на цитат ---

И на края като ощипана ученичка, ни ял, ни пил.  ;D

Ако ти е интересно дали вършат работа магнитите, стига пуска малоумни теми,  /защото мирише на реклама/, ами земи прочети тука. 

http://mazeto.net/index.php/topic,351.0.html

Иди си купи 3 магнита и пробвай. Аз на моята барака съм си сложил магнити / по указанията на Кадуцеус/,  и ми вършат работа.

Аман от разбирачи.

gguest:
Момчета, такива спорове има отдавна.
Ефект от присъствието на магнити по пътя на горивото има, но е нищожен.
Не си струва да се прави на двигател с вътрешно горене. Само в лаборатория, само при многократни опити и само при статистическа обработка ще се види разлика.
Карайте на газ, това е най- чистото въглеводородно гориво и не се мъчете да се правите на Дяволи, ако нямате рога, разбира се.  ;D
Редакция:
Карайте по- кротко, резултатът е до 30% икономия ;)

elektros:
С магнити ефект има, реални резултати средно между 5 и 7%, тествани мнокократно. Много по-голям ефект се постига с модифицирано електромагнитно поле, там вече е максимума на възможностите за икономия- за дизел до 25%, за бензин до 20%.

@praktik:
А това дали е сериозно. http://www.fuelsavingtipsblog.com/bg2/

--- Цитат на: gguest в Декември 08, 2013, 08:59:52 pm ---Момчета, такива спорове има отдавна.
Ефект от присъствието на магнити по пътя на горивото има, но е нищожен.
Не си струва да се прави на двигател с вътрешно горене. Само в лаборатория, само при многократни опити и само при статистическа обработка ще се види разлика.
Карайте на газ, това е най- чистото въглеводородно гориво и не се мъчете да се правите на Дяволи, ако нямате рога, разбира се.  ;D
Редакция:
Карайте по- кротко, резултатът е до 30% икономия ;)

--- Край на цитат ---

Браво , много точен и смислен пост  :)

--- Цитат на: elektros в Декември 08, 2013, 09:11:06 pm ---С магнити ефект има, реални резултати средно между 5 и 7%, тествани мнокократно. Много по-голям ефект се постига с модифицирано електромагнитно поле, там вече е максимума на възможностите за икономия- за дизел до 25%, за бензин до 20%.

--- Край на цитат ---
Кажи как се прави, с модифицирано електромагнитно поле.

Михаил Кузмов:
Доста странно ! Никакво обяснение на принцип, само хвалби, на никоя кола не се вижда рег. номер !

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия