Алтернативни енергоизточници > Вашите експерименти
Интересен експеримент с вода
Чичо НОНЧО:
@praktik,
Като си толкоз много Практик вземи солна киселина и го пробвай практически!
К во само фулиш.......
nizo:
Относно това, че мислите влияят на водата. Аз съм сигурен в това. Мислите създават реалността т.е. мислите влияят на всичко. Аз изследвам материализацията на мислите от над 5 години. Експеримента с ориза е лека демонстрация на това. Същия експеримент може да проведете с 2 лампи. Гарантирам, че лампата която изберете да мразите, ще сдаде багажа много бързо. Другата ще свети години, години наред. :D
@praktik:
--- Цитат на: Чичо НОНЧО в Септември 16, 2013, 12:49:56 am ---@praktik,
Като си толкоз много Практик вземи солна киселина и го пробвай практически!
К во само фулиш.......
--- Край на цитат ---
Спокойно бе чичко, много си настръхнал, ще го пробвам и още как .
@praktik:
Обещах че ще изпробвам леда със и без солна киселина, преди малко погледнах шишетата с еднакъв обем вода в тях, които бях поставил вчера във фризера да замръзнат, в едното бях поставил около 150 милилитра кислол, 5% солна киселина, шишетата ги извадих с напълно замръзналата вода в тях преди 3 часа . Сега като погледнах, установих че в това шише което нямаше солна киселина, леда се беше разтопил повече . Шишетата бяха поставени да се размразяват на едно и също място . Изглежда че солната киселина, повишава с малко точката на топене на леда .
valex:
Пробвайте да замразявате вода с обикновена сол (NaCl). Ще се изнанадате от резултата. Зависи естествено от концетрацията.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия