Алтернативни енергоизточници > NEG, импулсни, трансформаторни и резонансни генератори, скаларни вълни

Импулсен Ток

<< < (16/18) > >>

Ctah:

--- Цитат на: x_name41 в Септември 17, 2013, 05:04:16 pm ---без коментар

--- Край на цитат ---
Защо така забравяш x_name41? По-горните думи са ТВОИ и то във руските форуми,
където те направиха на нищо! (имам архив)
Това не е компромат, това е доказателство за бързата ти смяна на мнение!
Аз само те цитирах, а пък ти взе че се хвана!? От тук нататък всеки може да си прави извод
за дадената  личност!

Даже си личи - кой със какъв поялник разполага и въобще дали го ползва ;D

Ctah:

--- Цитат на: EDM electronics в Септември 17, 2013, 08:13:14 pm ---По-добре се запознай с изобретенията им.  ;D

--- Край на цитат ---
EDM electronics! Дай да прочета и аз нещо, че съм го позакъсал >:(

x_name41:

--- Цитат на: Ctah в Септември 17, 2013, 08:19:49 pm ---Защо така забравяш x_name41? По-горните думи са ТВОИ и то във руските форуми,
където те направиха на нищо! (имам архив)
Това не е компромат, това е доказателство за бързата ти смяна на мнение!
Аз само те цитирах, а пък ти взе че се хвана!? От тук нататък всеки може да си прави извод
за дадената  личност!

Даже си личи - кой със какъв поялник разполага и въобще дали го ползва ;D

--- Край на цитат ---
вижте, във руските форуми повечето са тролове, които всеки който се доближи до истината го "правят на нищо", а това че акъла ви се води по тях и не можете да мислите си е ваш проблем, надявам се ще разберете след време че тези неща, които съм ги казал там са истина. Потребителят spirit1 сам намекна че е необходима антена, а вие после повторихте същото и точно затова казах "без коментар", а не за нещо друго. Нито искам да обиждам, нито да засягам никой, просто констатирам фактите, които не можете да отречете

miromad:

--- Цитат на: EDM electronics в Септември 17, 2013, 08:13:14 pm ---По-добре се запознай с изобретенията им.  ;D

--- Край на цитат ---

Струва ми се, че (за съжаление  :() няма да имам това щастие!!! Особено що се отнася до spirit1!!!
Жалко, че колегата x_name41 се почувства обиден от предния ми коментар, поради грешно тълкуване.
Аз не визирах него!!! А и тези, които са изобретатели и реално са изобретили нещо, не биха се засегнали от този коментар!!!

vsl:
Какво става в този форум? Защо всеки раздел или тема се превръща в лична разправа? Моля ви хора,колеги нека да работим по и обсъждаме само СЕ и начините за постигането и.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия