Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Алтернативни горива

Меланинът - гориво на бъдещето

<< < (4/7) > >>

valex:
Аз имам от тази зелена течност - "Мента" се нарича :):):)
И сега си търся катализатор - "Мастика" :):):)

mi68:
Здравейте,
  Като гледам темата, се амбицирам да си направя торсионен генератор, да експериментирам да видя ще се разложи ли водата?

spirit1:
Вече си ме знаете - като видя нещо просто го споделям. И така:
1.Електролизата е неправилен термин - правилният е ПОЛЯРИЗАЦИЯ.
2.При поляризация с два електрода на вода (силен ток) се образува силен заряд около всеки електрод с неговия си заряд.
3.Стефан Найденов използва ПАЛАДИЕВА ГЪБА (Паладий С ГОЛЯМА ПЛОЩ). Паладия е от елементите, които се зареждат (+).
4.Оригинална идея, теория, за пръв път пускана тук е: ЕЛЕКТРОЛИЗА (ПОЛЯРИЗАЦИЯ)  С  ЕДИН ЕЛЕКТРОД  (+).
5.Водородът се отделя до паладия и както добре знаем бързо се самозапалва - ЕТО ВИ ПРОСТО ОБЯСНЕНИЕ С НАУЧЕН ПОДХОД и  без торсионни полета.
При поляризация с магнитно (торсионно) поле ви трябва мощен кондензатор паралелно на бобината И АКО помислите И НАПРАВИТЕ АНАЛОГИЯ  - ЕДНА БОБИНА ПОД ЧАША БИ ТРЯБВАЛО ДА СТИГНЕ ................................ама надали.

Трябва да обогатим знанията си - за това са семинарите.

Когато някой ми посочва грешките  го наричам учител,
когато ми помага го наричам приятел,
когато ми пречи става мой враг...........................................Китайски мъдрец

rpavlov:
     Taзи статия за меламина ми хареса много, защото обяснява освен слънцеядството, защо много от сметките за консумираната храна и получената енергия от нея не се вързват по никакъв начин, диетите са ми слабост. С тази добавена енергия, около 1/3 от общата нещата си идват на мястото.

dimko1:

--- Цитат на: Maistora52 в Август 30, 2013, 04:10:50 pm ---Преди година време разглеждах структурната формула на хлорофила. В него има основно и най-много водород, и доста по-малко въглерод.
...
Знаем и това, че онзи янки от началото на миналия век, не е ползвал паладий, просто влизал в аптеката, купувал няколко "препарата" смесвал ги, сипвал ги във водата, която наливал в резервоара и ... колата тръгвала...
Но, знаем още, че Найденов уж бил разбрал за зелената течност от един дядка от Габровския балкан, който си я правел сам... събирал разни растения из полянките и ... после вече не се казва какво прави...
За да има катализа (ускоряване или забавяне на химичната реакция) трябва да има съответния подходящ катализатор.
Хлорофилът и меланинът не са катализатори.
Химиците тук, да вземат да пробват със смес от хлорофил (спиртен извлек от зелени листа), ацетон (разтворим е във вода май??!), вода, и нещо за вкус и мирис... може и да пламне!!!
 :D :D :D 8) 8) 8)

--- Край на цитат ---
                ТОВА ЗА ГАБРОВСКИЯ БАЛКАН ДЕТО СЪБИРАЛ НЯКАКВИ РАСТЕНИЯ ТОЯ ДЯДКА ДА НЕ Е ГАБРОВСКА ШЕГА, МАЙ НА ТАКАВА МИ МЯЗА ;D ;)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия