Алтернативни енергоизточници > Генератори на Tariel Kapanadze и Donald Smith

Да преоткрием Тесла чрез Капанадзе

<< < (8/46) > >>

mito_kupona:

--- Цитат на: tsurko в Март 19, 2015, 09:51:09 pm ---Да това го знам дори и установено от личите ми опити, дори съм експериментирал и с кондензатор с голям капацитет и определено се чувства големия ряз който прави.
Аз по конкретно попитах за разположението на разрядника, извинявам се ако не съм обяснил правилно за кое питам и затова прикачвам снимка с нагледно какво имам в на предвид. Благодаря предварително

--- Край на цитат ---
    Всичко си обяснил правилно. Схемата по-долу е на преръивателя, който използвам, а това ограденото с червено е усилващия предавател на Тесла. Как работи той? Контура С1, С2 и L3, ограденото в зелено, трябва да се вкара в резонанс на някаква висока честота да речем 200,300 килохерца, ако веднага се натовари контура с товар резонанса ще се срине и фактически не правим нищо. Но ако се постави рзрядник, забележи, къде е поставен, тогава в кондензаторите С1 и С2 ще се натрупва енергия, докато сработи разрядника и предаде във вид на мощен импулс енергията натрупана в кондензаторите на индуктора, който от своя страна го предава на повишаващата бобина L4. Този импулс сто кратно превишава енергията на источника и по този начин не се нарушава резонанса. Цялата магия се основава на игра с времето, колкото е по-висока честотата с която се зареждат кондензаторите, толкова повече енергия се натрупва в тях за единица време, към която се прибавя и енергията на самия резонанс в кръга и, когато разрядника сработи, сбора от тези енергии преминава през индуктора и се предава на вторичната бобина. Така трябва да се оразмери контура и разтоянието между електродите на разрядника, че той да работи с честота, да речем 50 херца.

milintron:
Ццц.
Пакета импулс , е факториел на това което приемаш.
Два бифа, писах по рано за тях, когато се смяхте!!!!
Сега се видяха във ...
Купих две станции на 10м.
Ефекта е същия.
Изглежда че ефира е състоание на средата а не е ..
Магнитно поле !

mito_kupona:

--- Цитат на: milintron в Март 19, 2015, 11:46:03 pm ---
Изглежда че ефира е състоание на средата а не е ..
Магнитно поле !

--- Край на цитат ---
   Ефира е вещество, което има място в Менделеевата таблица, а вече има спорове, дали магнитното поле е поле или поляризация на ефира.

milintron:
Това означава че, във във трафа се върти ефир, а не М П.

edin:
Прочетете ми последното мнение в темата за антигравитацията и вижте снимките. Етерът е среда от носещи вертикални вълни, която позволява да бъде носител на статични вълни. Радиостанциите имат основна носеща вълна, която позволява, чрез нея да се пренасят статичните вълни на звука, генерирани от механичните колебания на една микрофонна мембрана например. В урок номер 6 четем, че етерът пренася елементите на дезинтеграцията. Дезинтеграцията, това е разпадът на материята. Измислете, как да предизвикате дезинтеграция в дадено вещество и с вълните му на дезинтеграция, да създадете източник на енергия. Това е целта. Контролиран разпад на материята. От Тюрен разбираме, че тяло поставено във вакуум, започва да се разпада т.е дезинтегрира. Енергията е във вълните на дезинтеграцията. От тук следва, че някой ( не помня кой беше), нацели по интуиция (евала за което), че ключът е в искрището!!! Да, там е заровено кучето!!! Искрата е дезинтеграционен процес и само и единствено от там, може да се вземе, огромно количество енергия.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия