Алтернативни енергоизточници > Генератори на Tariel Kapanadze и Donald Smith
Да преоткрием Тесла чрез Капанадзе
Velektra:
Здравей, GMG!
--- Цитат на: GMG в Април 07, 2015, 03:24:03 pm ---............
Тесла не е ползвал диоди, но постоянното го е накъсвал колега ;)
........
--- Край на цитат ---
Естествено, че го е накъсвал чрез искрището като е внимавал тока да не се върне обратно, защото се разваля всичко в противен случай.
GreenHulk:
Според мен като базова компонента може да се използва и простото преобразуване на статиката в DC, има някои които са го правили - поне на видео:). Естествено не е толкова компактно като една граната, но може да е за начален импулс на последващи процеси.
caduceus:
--- Цитат на: GMG в Април 07, 2015, 03:24:03 pm --- Изненадан съм, но аз също съм съгласен с всички Вас, освен с
някои изхвърляния на caduceus като: Не си мисли, че другите четат или се учат от маймунките в Камбоджа Асене!
Освен теб и други разполагат с оригинали!
--- Край на цитат ---
Ей, да не напише човек с открито сърце каквото мисли тук - веднага някой ще се заяде. Прави ви кеф нещо ли, отвътре ли ви идва, плащат ли ви... Как да стане въобще някаква комуникация в такива условия????? Че ми и пишат на малко име разни елементи като горния, дето въобще не ги познавам - айде да си говорим по-културно, а?
GMG:
--- Цитат на: caduceus в Април 07, 2015, 04:43:23 pm ---Ей, да не напише човек с открито сърце каквото мисли тук - веднага някой ще се заяде. Прави ви кеф нещо ли, отвътре ли ви идва, плащат ли ви... Как да стане въобще някаква комуникация в такива условия????? Че ми и пишат на малко име разни елементи като горния, дето въобще не ги познавам - айде да си говорим по-културно, а?
--- Край на цитат ---
"Изхвърляча" Си ти, Асенчо! Пиши конкретно и без словоблудства!
Доста хорица познават откритото ти и добро сърце, освен тези елементи, които се опитваш да привлечеш с
многословните и празни безмислици!
Чел си и чул някъде нещо, но не значи, че трябва да се изтъкваш като месия и да даваш направление на свободно и собствено-мислещите хора! ..... :D
caduceus:
Колеги модератори, махнете ги най-накрая тия тролове оттук, че само ви цапат форума и правят спам. Нищо добро не е произлязло от тях - и няма да произлезе. В моя форум такива не виреят.
Не си заслужава да отговарям на глупости - моля изтрийте простотиите на "колегата", както и моите последни два поста.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия