Форум > Препратки, сайтове, източници

Манипулиране на реалността

<< < (9/17) > >>

Maistora52:
Преводът е много полезен Хипарх.
Уви, той ни насочва към бръщолевенията на шизофренични мозъци - т.е. т.нар. "Х".
Завалията "Х" е прекалил с някой опиат, или така си е роден, или нещо се е повредил междувременно, или не може да прави разлика между реалност и фантастика - с две думи: изкукал е!

@praktik:
Противник съм на всякакви хипотези за паралелни вселени, измерения повече от 3 и тем подобна псевдонаучна плява. Хора не си мътете мозъка с такива глупости. Но по начесто да си приказваме за креационизма и еволюционизма. Ще ми се да направя анкета за креационистите и еволюционистите в този форум . Аз лично да си кажа се колебая ту между едните , ту между другите. Но по ме тегли към креационизма.  :)

x_name41:
ето във посочената книга по долу има момент във който се посочва че резонанса се използва строго по предназначение, даже от самите извънземни

x_name41:
представям на вашето внимание статия отнасяща се до разсекретен документ на ФБР, съдържащ информация за неща разисквани в темата и други подробности.

x_name41:
hyparh, знаете ли преди време забелязах прилика и сходство между вашата статия във този пост и тук със темата за времепреместващото устройство на Джон Титор. Приликата се състои във съчетанието на електрическата и магнитна компонента по сходен начин, но като че ли при внимателно разглеждане във детайлите става ясно, че от "General Electric" сякаш са знаели точно какво правят и с каква цел, докато конструкцията във посочения руски линк прилича по скоро на любителска и все едно не се знае кое и как (на посоки един вид)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия