Алтернативни енергоизточници > Теории, хипотези, физични опити
Антигравитация и Свободна Енергия
PyroVeso:
Caduceus,
бях абсолютно сигурен, че отговорът ти ще е нещо подобно ;) (отново празни приказки и изместване на темата).
Отново повтарям, че ако човек не учи физика и химия в училище, животът му ще е изпълнен с чудеса и вълшебства.
Т.нар. "ганс" на hyparh е най-обикновен (неразтворим във вода) карбонат на съответния метал. И ако учителите на колегата бяха създали необходимите условия той да може в 7-ми клас да направи няклко утайки (примерно да смеси разтвор на син камък с разтвор на сода за хляб), щеше прекрасно да знае какво е това "ганс".
Hyparh, я залей малка част от медния "ганс" с известно количесто амоняк (от аптеката). Ще бъдеш свидетел на ново "чудо" - "ганс"-ът ще стане тъмно син и отново ще се разтвори! Дали ще изгуби част от жизнената си енергия или просто ще се превърне в координационно съединение, наречено купро-амино.. и така нататъка?
Съжалявам, че ви разбивам детските излюзии.
Според мен за да вървим към истината, първо трябва да отрежем кривите пътища, които водят встрани от нея, иначе и 10 живота няма да ни стигнат.
Ма карайте както си я знаете де...
juliang:
--- Цитат на: caduceus в Юни 30, 2018, 10:20:23 am ---Линк относно Фламел - за който още може да мисли с горната глава:
http://www.levity.com/alchemy/testament_russian.html
--- Край на цитат ---
Ндаа... няма смисъ изобщо да се опитвам:
--- Цитат --- ...которые ты не сможешь наблюдать, если только не очистишь предварительно свое сердце и не откроешь его для Бога в благодарность за такой великий дар.
--- Край на цитат ---
Дори и този поставя условието че трябва да вярваш, че е задължително да вярваш, за да се получат нещата. Гледаш ли накриво - химията не става.
Михаил Кузмов:
Молете се смирено, искайте в молитвите си, и ще ви се даде!
Сега пробвам!
Между другото, по неволя ми се наложи да се докосна до Фалун Дафа.
Истинност, доброта, търпение!!
Каквото и да значи това, още не съм проумял!
ndm:
PypoVeso, не бива така да се гавриш с колегите. Нали тук сме се събрали за общо благо, за креативност. А и е нужно смирение, смирение пред ударѐните свише. Ни едно от словата на избраните, не съм го намерил изпразнено от съдържание. Все пак хората се опитват да ти разширяват умствения хоризонт, а ти направо се гавриш с тях. Явно небива така. С тази злостност, с тази гавра в постовете ти, докъде ще стигнем, а? Това са ненормални отговори, въпреки огромното им добро желание да научиш и ти малко повече.
caduceus:
Атос
Виждаш ли, до какви резултати води търпението спрямо тролове и спамери... До сегашното състояние на форума - неработещ на практика, чиста говорилня.
А имаше време, в което няколко души запалихме свръхбедни водогоривни смеси, правеха се Тесла трафове, модифицираха се двигатели, показваха се печки на водно-маслена емулсия, плазмени свещи с ел-дъгово въртящо поле... Къде са сега тези хора???
Жалки сте, спамерчета негодни, нищо не става от вас - и чеп за зеле даже :)
А аз отивам да работя.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия