Автор Тема: Антигравитация и Свободна Енергия  (Прочетена 69218 пъти)

Неактивен mentgele

 • Beginner
 • *
 • Публикации: 90
Антигравитация и Свободна Енергия
« -: Април 16, 2013, 01:41:26 am »
Здравейте приятели, аз също съм от творците-мечтатели и силно желая да направя устройство за СЕ. За сега трупам само теоретична подготовка, защото времето и финансите ми отиват за построяването на новия ми дом.

АЗ СЪМ от любопитните и четящи хора, които се опитват да разберат Живота и Вселената, затова чета и духовна литература.

Искам да споделя с вас много интересни неща на които попаднах в тези книги. Това не са хипотези и теории, това е обяснение за това, което Е!

                                                                                         

                                                                                                 ФИЗИКА

  '' Ще предадем тази сфера (физиката) възможно най-просто и разбираемо и ще ви дадем два атрибута, върху които да разсъждавате. В  момента потенциалът обаче е такъв, че нито един от двата няма да бъде схванат. Все още не сте създали ФОРМУЛАТА на физиката. Тя все още не е открита от вас, а ние ще ви дадем трите атрибута на формулата но без самата формула. Тези атрибути са свързани, но начинът, по който са свързани не се разбира правилно. Вашата наука обаче едва сега започва да забелязва техните нюанси.
  Първият атрибут на формулата е способността да се разбере ПЛЪТНОСТТА НА МАСАТА. Защо електронният облак се намира толкова далече от ядрото на атома? Казвали сме ви, че можете да промените това разстояние и с това ще промените плътността на масата, която се определя от промяната на атомите. Колкото по-близо до ядрото се намира електронният облак, толкова по-бързо ще трябва да вибрира. Когато електронният облак вибрира с по-голяма скорост, това означава, че ще се промени неговата ВРЕМЕВА РАМКА. Следователно, вторият атрибут на формулата е промяната на времето и те са свързани. Освен това разберете, че сте направили погрешно допускане за това, че действителната скорост на електронният ОБЛАК винаги е една и съща, независимо от разстоянието. Това също не сте го разбрали. Съществува разлика между скорост и честота на вибрациите и тя е свързана с реалното определение  на ЕЛЕКТРОННИЯ ОБЛАК.
  Разделителната способност на масата е способността да се контролира плътността на масата. С промяната на плътността ще настъпи и промяна на времето, а с промяната на времето  ще се прояви безусловно и третият атрибут, който вие изобщо няма да схванете! Ще го наречем  РЕАЛНОСТТА НА МЕСТОПОЛОЖЕНИЕТО  или мястото където се намира материята, в кое измерение на реалността отива тя, когато се промени. Ето една аксиома:  промяната на измерението, когато материята се променя по този начин, създава реалност, КЪДЕТО материята ТРЯБВА да се намира, за да съществува в своята нова форма. Това място може да е на няколко сантиметра  или на цели километри разстояние от мястото, на което сте я изменили. Всичко зависи от степента на нейната промяна. Най-трудно е да ви се обясни, че материята притежава индекс на реалността и че основните и свойства са свързани с мястото, където тя съществува във времето и пространството. Следователно трите атрибута, които трябва да функционират заедно, са ПЛЪТНОСТ, ВРЕМЕВА РАМКА и МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ.
   Когато наблюдавате  Космоса  и регистрирате  физическите атрибути, които ви заявяват на висок глас, че това, което наблюдавате е различна времева рамка, те ще ви дадат информация и за масата и за измеренията (индексът на местоположението) на това, което наблюдавате. Специално тази формула е много дълбока. Тя е основата на цялата универсална физика, въпреки че вие все още не знаете това.
  Нека се спрем на обектите без маса, нещо за което вече сме говорили. Вашата наука вече знае за този вид концепция на масата, при който една чаена лъжичка тежи приблизително колкото вашата планета! Какво в действителност става там? Какви са свойствата на тази маса? Какви са действителните й размери? Вижте само гравитацията, която тя създава! Знаехте ли, че този вид състояние може да съществува единствено  в определен вид реалност или определени области от пространството? Плътността и времевата рамка диктуват точно къде трябва да се намира тя.
    А какво ще стане с нещо огромно, което няма почти никакво тегло? Какви ще са неговите гравитационни аспекти? Следователно, не е задължително размерът да е сред относителните аспекти. Това са плътността и времевата рамка. Когато тази плътност се промени, тогава около нея се променя и  времевата рамка. Ако науката приложи този модел и към това, което става в една черна дупка, учените може би ще разберат същността на  "невъзможната физика", която наблюдават около нея. Искате да знаете за анти гравитацията? Няма такова нещо. ВМЕСТО ТОВА СЕ ОПИТАЙТЕ ДА РАЗБЕРЕТЕ ТАЙНАТА НА ИЗМЕНЕНИЕТО НА МАСАТА.  И когато го направите, следете и за останалите две променливи, които вървят заедно с нея в общата формула за нормално взаимодействие.
  Не можем да приключим с обсъждането на физиката, без да се спрем още веднъж на проблема за Космическата решетка. Съществува нещо което ще наречем ФОА - фазово отмествне на атома. Този термин, който ще се отнася до вашата способност някога да превърнете Решетката в неизчерпаем източник на енергия. Когато разберете как да черпите енергия, ще разполагате с  неограничено количество свободна енергия, без да се налага да дълбаете земята и без ядрени централи.
  Ето какво ще стане и ето обещанието затова, което се крие във ФОА. Вече сме говорили за Решетката и сега искаме да ви представим  метафората за една огромна паяжина  с размери каквито никога не сте виждали. Какво се случва във всяка една точка  на гигантската паяжина, когато в някоя друга нейна точка нещо се раздвижи? Отговорът е , че движението се усеща като вибрация. Когато докоснете една нейна част, вибрира цялата паяжина заради начина,  по който е изработена . Тук сме, за да ви кажем нещо много дълбоко: Когато черпите енергия това усеща цялата Решетка. Енергията ще нахлуе в нея за да запълни празнината, която вие сте оставили с ФОА, но този поток ще се усети по протежение на цялата Решетка. По рано ви посочихме някои от комуникационните аспекти на Решетката. Обсъждали сме и колко бързо се осъществява връзката с цялата Вселена.
  Когато станете готови и започнете да черпите енергия с помощта на ФОА, всеки друг , който притежава ФОА,  ЩЕ РАЗБЕРЕ НА МИНУТАТА! ......."

...

Интересно е нали? Това е наука от близкото бъдеще.

Успех в творчеството!« Последна редакция: Април 16, 2013, 07:57:29 pm от Maistora52 »

Неактивен Радико

 • Много Напреднал
 • *****
 • Публикации: 5 901
 • Пол: Мъж
 • Преди сламката е гредата
  • http://martinov-radiko.blogspot.com/
 • Скайп: radiko1a
Re: Антигравитация и Свободна Енергия
« Отговор #1 -: Април 16, 2013, 06:59:10 am »
На мен лично не ми прилича много на наука ама карай, може пък да греша.
Да беше посочил източника, не ми прилича на собствено твое творение. това използване на НИЕ вместо аз е характерно за френските крале и американските лектори шарлатани.   

Неактивен Maistora52

 • I'm first Omnologist in World
 • Много Напреднал
 • *****
 • Публикации: 1 643
 • Пол: Мъж
Re: Антигравитация и Свободна Енергия
« Отговор #2 -: Април 16, 2013, 07:59:19 am »
Постът на колегата mentgele се съотнася към така наречените "послания" от "учителите"...
Всъщност те представляват сложна смес от цитати на академици и профани... Авторите са непроследими, но са земни хора... едни мислят, работят, приказват, други "дрънкат", "плямпат", словоблудстват... И през цялото време "излъчват" ментални "форми" с което преструктурират наличната Ноосфера.
Лично аз подробно съм проучил феномена Ноосфера, въведен още през 1946 год. от академик Вернадски.
Под въпрос е да се ПРОВЕРИ, ПРОУЧИ И ДОКАЖЕ ПРАВИЛНОСТТА НА тези ново-структурирани теоретични модели... че твърде често се изпада в елементарни "брътвежи"...
« Последна редакция: Април 17, 2013, 06:46:35 pm от Maistora52 »

Неактивен mentgele

 • Beginner
 • *
 • Публикации: 90
Re: Антигравитация и Свободна Енергия
« Отговор #3 -: Април 16, 2013, 09:52:33 am »
Умишлено не посочих източника , по скоро е важно съдържанието.
Иначе цитатът е от книга осма на КРИОН  "Преминаване на границата".
Книгите на КРИОН са много интересно четиво, в дванадесет броя се обясняват неща като кои сме НИЕ , къде се намираме и какъв е светът около нас. Това са доста подробни обяснения за Бог, извънземните, Човека (хората) , материя, време,  енергии и многоизмерността на Вселената.
КРИОН е говорил три пъти в ООН!
В книгата "Плеядианците - НИЕ СМЕ ТУК" се казват и обясняват същите неща, само че в по-съкратен вариант.
Интересно е и, че и на двете места споменават за  Н. Тесла.
Много интересно четиво е и книгата на Сергей Доронин "Квантовата магия".
За мен няма съмнение, че това е истина защото с годините, нещата които съм чел ... се припокриват едно с друго! 
« Последна редакция: Април 16, 2013, 07:59:59 pm от Maistora52 »

Неактивен EDM electronics

 • Global Moderator
 • Много Напреднал
 • *****
 • Публикации: 2 606
Re: Антигравитация и Свободна Енергия
« Отговор #4 -: Април 16, 2013, 11:04:38 am »
Интересно е нали? Това е наука от близкото бъдеще.

Интересна теория. Остава следвашият път тия "доброволци" да ни съобщат, щом искат да помогнат, как да намалим разстоянието между електронния облак и ядрото на атома.

mentgele, защо такова зловещо име си си избрал?

Д-р Ментгеле е бил хитлеристки "лекар"- офицер на служба в немските концлагери. Известен е с безбройните си жестоки експерименти, предимно с деца. Ослепил е хиляди деца на концлагеристи, като им е инжектирал директно в очите, без упойка химикали, колоранти и ред други извращения. Правил е сглобки от детски органи, разфасовал ги е, като в кланница.
На неговия фон, д-р Франкенщайн и Джак Изкормвача изглеждат, като бели ангели.

« Последна редакция: Април 16, 2013, 01:55:45 pm от EDM electronics »

Неактивен mentgele

 • Beginner
 • *
 • Публикации: 90
Re: Антигравитация и Свободна Енергия
« Отговор #5 -: Април 16, 2013, 07:28:21 pm »
Темата ми беше провокирана от факта, че дълго време няма никакво развитие по  СЕ ...  няма разбиране, няма и принципи.
Хрумна ми, че ако споделя с вас някои интересни пасажи от различни книги... някой ще добави нещо, друг ще се разрови за още и така можем да се опитаме да съберем заедно пъзела. На трети може да им е полезно за  експериментите.
EDM.., благодаря ти за конструктивния въпрос - още информация от  "доброволците" за ...
За съжаление ми липсват някои книги с тези съждения, които аз така или иначе ще си ги намеря, ако има интерес по-нататък ще пиша. 
..............................................
Ако модератора прецени,  че това са безмислици написани от умствено болен човек, МОЛЯ да изтрие темата!
« Последна редакция: Април 16, 2013, 08:01:10 pm от Maistora52 »

Неактивен Радико

 • Много Напреднал
 • *****
 • Публикации: 5 901
 • Пол: Мъж
 • Преди сламката е гредата
  • http://martinov-radiko.blogspot.com/
 • Скайп: radiko1a
Re: Антигравитация и Свободна Енергия
« Отговор #6 -: Април 16, 2013, 07:47:59 pm »
Защо още вярвате на тези "Квантови брътвежи" и подобни.
И милиард вида елементарни частици да измислят, всяка следваща милиард пъти по елементарна от предишната. Не става. Свойството привличане не е присъщо на твърдите тела и не може да се обясни с никакви теории  на база на твърди частици.     

Неактивен Maistora52

 • I'm first Omnologist in World
 • Много Напреднал
 • *****
 • Публикации: 1 643
 • Пол: Мъж
Re: Антигравитация и Свободна Енергия
« Отговор #7 -: Април 16, 2013, 08:19:53 pm »
Илияне, не си още умствено болен, но ако продължаваш упорното четене на такива "послания свише" - ще станеш! Пази се братко. Не се поддавай на фантасмагорични фразеологизми, които нищо съществено не казват, а най-нечистоплътно всъщност са безумна смес от цитати оттук-оттам едновременно на академици и на пълни простаци.
Повярвай ми - знам какво четеш.
За да ти подскажа, ще ти кажа, че в Асоциация "Феномени" със седалище в София, и генерален директор Стамен Стаменов - този КРИОН е добре известен... като медиум или посредник, или казано по друг начин - Контактьор.
От мен го чуй, и го запомни - 99% от "тия" са абсолютни профани и/или мошеници. Има и по-комични случаи - като "специалистите по автоматично писане" или пък изобретателите на Перпетуум Мобиле.
Бил съм в абсолютния център на тяхната "кухня" и знам всичко относно феномените.
Шанса нещо полезно да изскочи от тази кухня е около 1 : 1 000 000 000.
Все още има надежда за теб, защото не твърдиш, че не си умствено болен.
Умствено болните не знаят това, и твърдят, че са съвсем здрави.
Остани здрав, сине! И ме послушай - там дето си попаднал е пълно с умствено болни.

Неактивен mentgele

 • Beginner
 • *
 • Публикации: 90
Re: Антигравитация и Свободна Енергия
« Отговор #8 -: Април 17, 2013, 11:10:15 am »
Майсторе, благодаря ти за предупреждението, четя такава литература от 24години ... дали съм шизофреник, според вас може би- да.

Обаче има нещо, което ме притеснява тогава трябва да обявим за мошенници хора като Петър Дънов, Ванга, Вера Кочовска и Слава Севрюкова!?

 


Неактивен teofilius

 • Стабилен
 • ****
 • Публикации: 712
 • Пол: Мъж
  • Teosfera - free energy - antigravity
Re: Антигравитация и Свободна Енергия
« Отговор #9 -: Април 17, 2013, 04:28:44 pm »
Такива са си! Тези хора са били окултисти а окултната наука е дяволска наука. От окултизма никога нищо добро не е излязло и няма да излезе...

Неактивен Maistora52

 • I'm first Omnologist in World
 • Много Напреднал
 • *****
 • Публикации: 1 643
 • Пол: Мъж
Re: Антигравитация и Свободна Енергия
« Отговор #10 -: Април 17, 2013, 04:38:27 pm »
Не си ме разбрал Илияне. Аз чета езотерична и окултна литература от 45 години. И не съм шизофреник. Казвам ти друго, че АКО ПОПАДНЕШ НА КОНТАКТЬОРСКИ ПИСАНИЦИ и ги четеш, ще се разболееш... умствено.
Това, в първия ти пост е точно такава "писаница" взета като цитат от книга/и. И тази писаница няма нищо общо с челните евристични научни фронтове в Космогонията и Космологията.
Ако не практикуваш методи за самоусъвършенстване на някоя езотерична Школа, четенето на контактьорски словоблудства само по себе си е вредно. То е вредно и без да практикуваш... За това говоря.
И не ми слагай в устата Дънов, Ванга, В.Кочовска и Сл. Севрюкова - ТЕ СА СЪВСЕМ ДРУГО НЕЩО. ТЕ СА ВЪРХОВЕ, ТЕ СА ПЛАНИНИ. ТЕ СА КОСМОС... и нямат нищо сходно с КРИОН - или по-точно обратното - "крион" няма нищо сходно с ТЯХ....
Изчел съм 395-те каталожни номера на Дънов в Народната Библиотека в София, Лично съм бил при Ванга. Лично съм се познавал с Вера Кочовска и Слава Севрюкова и едва ли има нещо с което да ме изненадаш относно тях всичките.
Просто искам да останеш все тъй запленен от Свободната Енергия и нейните превъплощения, без да се побъркваш.
Апропо: Дай своето лично становище по заглавието на Темата, която си отворил. То е важното, а не "крион"-чо и "крион"-човица.
....
Братко, Теофилиус, и ти праскаш със секирата безогледно. Не се излагай с твърдения, които подсказват, че не си запознат с предмета на охулването си.
Поздрави!
« Последна редакция: Април 17, 2013, 04:41:11 pm от Maistora52 »

Неактивен EDM electronics

 • Global Moderator
 • Много Напреднал
 • *****
 • Публикации: 2 606
Re: Антигравитация и Свободна Енергия
« Отговор #11 -: Април 17, 2013, 04:57:14 pm »
Айде, пак се почна с дяволите.
Не ви ли прави впечатление, че за дяволи говорят все хора, които са се вманиачили в религиите. Там, при тях е пълно с побъркани. Ако ме предизвикате, доста примери ще посоча.

"От окултизма нищо хубаво не е имало и нищо хубаво не можело да се очаква" Това веднага ме подсети за богомилите. Те били окултисти. Натирили ги и изтрепали. И след като се установили в Италия, какво са направили? - хайде да се поровите малко!

От религиите ли трябва да очакваме хубаво? Ако да, от кои? Те са много, имат противоречия, а истината е само една!
Хайде аз да припомня исторически какво са сторили религиите: лов на вещици, инквизиция, най-кръвопролитните войни в историята на човека - кръстоносните походи, свързани с масови кланета и най-голям брой жертви за всички времена, геноцид. Днес - положението е войни на религиозна основа, а също и най-лесен повод за война.

Кога окутизма е предизвикал война, ей това искам да знам? Колко са жертвите /убитите/ от окултизма?

Теофилиус, окултизъм означава: http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9E%D0%BA%D1%83%D0%BB%D1%82%D0%B8%D0%B7%D1%8A%D0%BC

Д"е видя тоя дявол в окултизма? И ми го опиши как изглежда, че не знам, а все за него говорите. Къде живее този дявол, на земята ли? - или е извънземен?
« Последна редакция: Април 17, 2013, 05:17:30 pm от EDM electronics »

Неактивен Сашо

 • Beginner
 • *
 • Публикации: 67
Re: Антигравитация и Свободна Енергия
« Отговор #12 -: Април 17, 2013, 05:05:22 pm »
Защо още вярвате на тези "Квантови брътвежи" и подобни.
И милиард вида елементарни частици да измислят, всяка следваща милиард пъти по елементарна от предишната. Не става. Свойството привличане не е присъщо на твърдите тела и не може да се обясни с никакви теории  на база на твърди частици.     
Защо не прочетеш най-новите постижения в областта на ядрената физика и по точно за"струнната теория"
« Последна редакция: Август 29, 2013, 02:45:20 pm от Maistora52 »

Неактивен Maistora52

 • I'm first Omnologist in World
 • Много Напреднал
 • *****
 • Публикации: 1 643
 • Пол: Мъж
Re: Антигравитация и Свободна Енергия
« Отговор #13 -: Април 17, 2013, 05:23:49 pm »
Санде, колегата Радико визира "брътвежите на "крион"-чо... и сие"
Не Квантовата Физика!
Освен това, понеже аз съм добре запознат със струнната теория (известна още от 70-те години на 20 век), чийто родоначалник е Едуард Уитън от Принстънския Институт за Висши Научни Изследвания, ти кажи защо набърка тук, точно "Теорията на Супер струните"?
И не забравяйте (някои от "зациклилите" на тема "послания"), че освен всичко, което си е чисто "контактьорско" словоблудство, имаме и "заповед" от "ония" да се "промиват мозъци" - ВСЯЧЕСКИ!
На "тях" им трябва тъпа, заблудена, объркана, шашардисана, шизофренна, бездушна човешка маса, която да робува безропотно.
Не мислите ли, че "крион-чо и сие" не са едно от средствата?
...
О, Паисие! Где си? Да речеш пак: "О, неразумни и юроде, поради ЧТО...?"
« Последна редакция: Април 17, 2013, 06:37:00 pm от Maistora52 »

Неактивен Сашо

 • Beginner
 • *
 • Публикации: 67
Re: Антигравитация и Свободна Енергия
« Отговор #14 -: Април 17, 2013, 06:19:48 pm »
Санде, колегата Радико визира "брътвежите на "крион"-чо... и сие"
Не Квантовата Физика!
- ако е така значи аз не съм го разбрал, за което се извинявам. Освен това, понеже аз съм добре запознат със струнната теория (известна още от 70-те години на 20 век), чийто родоначалник е Едуард Уитън от Принстънския Институт за Висши Научни Изследвания, ти кажи защо набърка тук, точно "Теорията на Супер струните"? - прочетох по напред в темата че е спомената, аз също съм съгласен с тази теория и смятам, че обяснява добре структурата на материята, а я споменах заради това изречение: Свойството привличане не е присъщо на твърдите тела и не може да се обясни с никакви теории  на база на твърди частици. на Радико. Защото понятието твърди частици е относително, особено ако се съотнесе към струнната теория
« Последна редакция: Април 17, 2013, 06:55:53 pm от Maistora52 »