Автор Тема: Антигравитация и Свободна Енергия  (Прочетена 69070 пъти)

Неактивен caduceus

 • Експериментатор
 • Много Напреднал
 • ***
 • Публикации: 1 334
Re: Антигравитация и Свободна Енергия
« Отговор #30 -: Октомври 22, 2013, 10:28:14 am »
Най-после малко свежа мисъл тук - поздравления и за двамата колеги!
Технологията за манипулиране на оргона е безкрайна - не знам дали сте наясно, че съществуват и чисто енергийни машини от тънка материя. Такива са например по-напредналите имплантанти, които се ползват за наблюдение чрез човешкото възприятие, както и някои разузнавателни дронове. Естествено, това не е земна технология  ;) В човешката техника засега сме на ниво репликатори на структурна информация, системи за дистанционно въздействие, ползващи линкове и методи за многократно копиране с цел енергийно натрупване в надписи и образи. Т.е. - на сравнително първобитно ниво, но какво да се прави - има и доста по-прости от нас, като гледам основната маса коментари по форумите ;D.
Поздрави
« Последна редакция: Октомври 22, 2013, 04:02:01 pm от Maistora52 »

Неактивен krasias

 • Специалист
 • Стабилен
 • ***
 • Публикации: 970
Re: Антигравитация и Свободна Енергия
« Отговор #31 -: Октомври 22, 2013, 01:22:22 pm »
x_name41 то и самата антигравитация си е нещо като магия, няколко пъти съм виждал извънземни кораби движещи се с антигравитация и мога да ти кажа че са хем във физическото измерение хем и в друго измерение.

Неактивен mentgele

 • Beginner
 • *
 • Публикации: 90
Re: Антигравитация и Свободна Енергия
« Отговор #32 -: Декември 29, 2013, 07:35:16 pm »
                                      Създаване на физическа енергия от Космическата Решетка

 
"  Ето как работи. Две магнитни полета, които са разположени по правилния начин едно спрямо друго  - начин,  който е  триизмерен за вашето мислене  - ще създадат "конструирано магнитно поле " , което е твърде специфично. Такова поле никога не сте виждали и то не съществува в естествено състояние. Започнете с голям брой магнитни полета, разположени едно срещу друго, с различна сила и конфигурация, и поставени под прав ъгъл едно спрямо друго. Не правете никакви предположения. Мислете освободено. Разположени по правилния начин , тези две полета ще създадат един трети модел, ново поле, което е уникално и е резултат от първите две. Третото, създадено от вас поле, е полето, с което искате да си имате работа  и е полето , което притежава потенциала да манипулира Решетката. Щом веднъж го създадете , ще разберете за специалните му свойства благодарение на драматичния начин, по който то ще промени физическата реалност около себе си. Повярвайте ми, то няма да остане незабелязано от вас. Ще разберете, когато разполагате с него."   ....
............................................................
  Един факт ме обнадежди да продължа да пиша в този форум - МИ68 директно свърза духовността с науката без да бъде тотално оплют.

  Браво на него!. Браво за смелостта му!.  Точно това и много други неща исках да ви разкажа чрез цитати, защото  картината е ОГРОМНА !. Много е трудна за асимилиране от линейният ум.

   Цитата по-горе е от една книга и много ми прилича на ... схема за направа на тортата на Стан Дейо . Има и още разяснения.....

............................................................

      "......Но ето едно предупреждение: Правете този опит далеч от тялото си! Контролирайте го с вашите научни методи и техники. Напредвайте бавно. Разберете това, което наблюдавате, преди да продължите със следващата стъпка. Не се излагайте  на въздействието на никакви магнитни полета. Всички енергийни опити ги правете от безопасно разстояние. Помнете, че магнетизмът играе важна роля във вашето тяло.
     Ето и още едно предупреждение: Трябва да сте наясно , че ако разбалансирате Решетката твърде силно, ще предизвикате разместване на времето, защото в този процес е включена и величината време. Не казваме, че трябва го чакате. Това, което имаме в предвид, е, че един от активните физически фактори в процеса на извеждане на Решетката от равновесие е манипулирането на времевата рамка на материята (едно малко известно свойство, присъщо на всяка частица материя във Вселената). Това не е пътуване във времето , а изместване на времето. То възниква, когато въздействате на най-малките частици материя и променяте времевата рамка, в която съществуват. Когато се срещнат две нееднакви времеви рамки ( смесва се материя с различни времеви свойства ), резултатът е преместване в пространството. Макар и в рамките на това изместване на времето да не съществува съществена опастност за Земята , то може  и ще окаже въздействие върху мястото , на което се провежда експериментът. С други думи, може да доведе до ефекта на изкривяване на материята, прекратявайки напълно опита и разпращайки частите от експерименталното обурудване на различни места. Хората с по-проницателна  и научна настройка на ума , които четат тези думи, ще направят и следващата очевидна стъпка и отговорът е " Да, Решетката е и ключът към преместването с голяма скорост на големи физически обекти, дори и на съвсем малки разстояния." ...."
« Последна редакция: Декември 30, 2013, 09:00:33 am от mentgele »

Неактивен mentgele

 • Beginner
 • *
 • Публикации: 90
Re: Антигравитация и Свободна Енергия
« Отговор #33 -: Декември 30, 2013, 09:28:43 am »
                                                         Основи на физиката на Космическата Решетка


     ".... А сега ми позволете да се спра на ползата от Космическата решетка и начина, по който тя може да се прилага от гледна точка на физиката. Нулевата енергия на Решетката е балансирана на нула. Всяка клетка притежава огромна сила, но тя е уравновесена от друга сила, която съществува редом с нея и е с  противоположна полярност. Това "нулира" и видимия потенциал, така че той остава скрит за вас. Ето защо и енергията привидно е нула.
   Вие виждате енергията на Решетката, когато тя бъде преднамерено разбалансирана. Ако можете да разберете как да манипулирате нулата, за да я изведете съвсем леко от нейното равновесие, резултатът ще бъде освобождаването на огромно количество енергия. Нека отново да повторим, че една от причините това да е напълно безопасно за вас, е, че нито една от клетките не се докосва до останалите. Няма да предизвикате верижна реакция, каквато се наблюдава в ядрената физика. Така, че когато се научите да боравите с тях, можете да уловите енергията от една, две, три или колкото клетки желаете." ....       
   

Неактивен mzk

 • Много Напреднал
 • *****
 • Публикации: 1 628
 • Пол: Мъж
 • http://analogov.com
  • analogov.com
Re: Антигравитация и Свободна Енергия
« Отговор #34 -: Декември 30, 2013, 09:41:27 am »
@mentgele, има някои неща, които бих могъл да обвържа с наистина интересни конструкции, но текстът, който цитираш, не ми позволява да смятам, че е нещо различно от философска интерпретация. Трябва да провериш също така и оригиналният източник, защото се съмнявам в превода му на български. Ако искаш дай източници тук или на ЛС.

Неактивен mentgele

 • Beginner
 • *
 • Публикации: 90
Re: Антигравитация и Свободна Енергия
« Отговор #35 -: Декември 30, 2013, 09:58:54 am »
С удоволствие бих се срещнал с някои от вас, защото така с писане е много трудно. За съжаление нямам бутон за изпращане на лични съобщения.

...................................
 
    "...философска интерпретация" - Проекта "Филаделфия" е пример за силно разбалансирана клетка на Решетката.

   Ако не стане с тортата на Дейо, ще подредя перпендикулярните магнитни полета в сакрална геометрия. 

Неактивен Maistora52

 • I'm first Omnologist in World
 • Много Напреднал
 • *****
 • Публикации: 1 643
 • Пол: Мъж
Re: Антигравитация и Свободна Енергия
« Отговор #36 -: Декември 30, 2013, 12:54:00 pm »
Някой си - може и да е Гений - обяснява нещата така, че невежите души да се шашкат!
Същото правят и писателите фантасти, режисьорите и сценаристите на филми и от всичко това става такава адска каша от понятия, че Шашнатият вече губи представа за реалността.
...Геле, много сериозно анализирай понятието Време, защото с него най-често се спекулира.
Не бива в никакъв случай да бъркаме "Последователността от Процеси" с "Хронологията" и "тиктакането" й с разни устройства наричани "часовници"!
Човекът има вродена способност да разбира нещата като ги подрежда едно след друго и нарича това "време". Времето обаче е само АБСТРАКЦИЯ, и в действителност то НЕ СЪЩЕСТВУВА. Съществуват ПРОЦЕСИ. И най-тъпото е, че ние много отдавна спекулираме с тези свои абстракции, и понеже нямаме способността да погледнем Тоталното отстрани, му приписваме свойства, които ни вкарват в задънена улица (тупик).
Проектът Филаделфия е РЕАЛИЗАЦИЯ НА ПРОЦЕС, а не Времева манипулация. Невъзможно е да се манипулира физически НЕЩО, което НЕ Съществува ФИЗИЧЕСКИ.
... Псевдо-научните Спекулации с понятието "време" винаги ми приличат на веселите "пинизи" във филма "Мъже в черно III"... или в други от същия литературно-кинематографичен жанр!
Живеем в точно ТРИ ИЗМЕРЕНИЯ и нито на "йота" в четвърто, пето или N-то такова.
Понятието "изкривяване на Пространство-Времето" е също само абстракция, за да може чрез нея да се обяснят други абстракции. Всъщност и тук става въпрос за ПРОЦЕСИ, също от чисто материален характер, но поради ограничена научна визия - просто нямат друго обяснение съответните изследователи.
Много сериозна научна катастрофа е най-великата спекулация - тази на Айнщайн с неговата Специална Теория на Относителността, където той овеществява Времето като "измерение", и ни кара да забравяме, че всички измервания - като такива, са също И само абстракции.

Неактивен hyparh

 • Сериозен Експериментатор
 • Сериозен
 • ****
 • Публикации: 1 005
 • Пол: Мъж
 • As above, so below
Re: Антигравитация и Свободна Енергия
« Отговор #37 -: Декември 30, 2013, 01:13:02 pm »
Тук напълно подкрепям Майстора, много точен коментар! Скоро ще пусна повече подробности в отделна тема, на финалната права съм.

GTV

 • Гост
Re: Антигравитация и Свободна Енергия
« Отговор #38 -: Декември 30, 2013, 01:45:48 pm »
Майсторе, ти не каза ли Наздраве преди малко! Получава се конфузна ситуация която ми напомня за Летящите хора! Ако времето не съществуваше събитията щяха да се случват паралелно и понятието процес нямаше да има дефиниция! Погледни си тълковния речник! Пак го удари на езотерика, но в техничарски форум подобни локуми не минават!
 ВЯРВАМ ЧЕ НОВА ГОДИНА СКОРО ЩЕ НАСТЪПИ!
   Поздрави!

Неактивен x_name41

 • Стабилен
 • ****
 • Публикации: 925
 • מוזיקה מאריכה את החיים
  • https://www.osram.bg/
Re: Антигравитация и Свободна Енергия
« Отговор #39 -: Декември 30, 2013, 05:58:27 pm »
някой ако има възможност нека свали тази книга защото може да я премахнат, а hyparh може да обобщи за какво иде реч вътре. Ето и повече информация

Неактивен Maistora52

 • I'm first Omnologist in World
 • Много Напреднал
 • *****
 • Публикации: 1 643
 • Пол: Мъж
Re: Антигравитация и Свободна Енергия
« Отговор #40 -: Декември 31, 2013, 10:50:04 am »
GTV, не си прост човек, а се опитваш да внушиш на аудиторията меко казано - простотии!
Какво е според теб "Нова Година", която ей сега ще дойде? - пълна абстракция, обяснима само И то УСЛОВНО чрез местоположението на Земята спрямо Слънцето. Земята се върти около Слънцето, нали? - а това е ПРОЦЕС не е езотерика...
Това, че ти броиш С ЦИФРИ въртенето на Земята около оста й, вкл. около Слънцето Е АБСТРАКЦИЯ.
Броенето е абстракция, чрез която мозъкът проумява нещата. НО ТИ БРОИШ ПЕРИОДИЧНО ПОВТАРЯЩИ СЕ ПРОЦЕСИ, а не просто абстрактни цифри от календара на стената ти. Не смесвай двете абсолютно РАЗЛИЧНИ  неща... защото аз например, или Вуте от Трън, можем да решим, че Нова Година е на 01 Юли. Това както се сещаш, въобще не влияе на ПРОЦЕСА въртене, който ти наричаш Време и го материализираш със Знаци на едно картонче наричано Календар...
Още древните римляни (а преди тях гърци, египтяни, асирийци!!!) са знаели, че Календите нямат нищо общо с Процесите на Въртене, Преместване, Свиване и Разширяване... просто за удобство са ОБОЗНАЧАВАЛИ някакви УСЛОВИЯ И ЯВЛЕНИЯ за да се внесе РЕД в цялата бъркотия от СТАВАЩИ НЕЩА вътре в човека и извън него!
Айде ми кажи къде е тук Езотериката, от която ти май въобще не разбираш и я буташ тук и там просто "за пълнеж"...
« Последна редакция: Декември 31, 2013, 10:52:47 am от Maistora52 »

GTV

 • Гост
Re: Антигравитация и Свободна Енергия
« Отговор #41 -: Декември 31, 2013, 11:48:04 am »
 
 http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%95%D0%B7%D0%BE%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B8%D0%B7%D1%8A%D0%BC

 

.....Човекът има вродена способност да разбира нещата като ги подрежда едно след друго и нарича това "време". Времето обаче е само АБСТРАКЦИЯ, и в действителност то НЕ СЪЩЕСТВУВА. Съществуват ПРОЦЕСИ......
... Псевдо-научните Спекулации с понятието "време" винаги ми приличат на веселите "пинизи" във филма "Мъже в черно III"...

   Е, от това по-голяма простотия не съм виждал, въпреки че не си прост човек!
    Процеса е ПОСЛЕДОВАТЕЛНОСТ от действия или явления водещи до определен резултат! Процеса е функция на времето, тоест не съществува ли времето не съществува и процеса! Няма как да отричаш едното, без да отречеш и другото!
 В теоретичната механика и не само, има раздел статика който ако го разглеждаш самостоятелно можеш да изключиш фактора време. Но има и раздел динамика който разглежда и анализира процесите във времето! Изглежда че твоите познания са стигнали само до статиката, защото така е по-лесно, а от там нататък си обясняваш нещата с езотеризъм. :)
   Поздрави и Весело посрещане на Новата година!
« Последна редакция: Декември 31, 2013, 01:00:21 pm от GTV »

Неактивен hyparh

 • Сериозен Експериментатор
 • Сериозен
 • ****
 • Публикации: 1 005
 • Пол: Мъж
 • As above, so below
Re: Антигравитация и Свободна Енергия
« Отговор #42 -: Декември 31, 2013, 12:21:26 pm »
GTV, времето е резултат от скоростта на реакциите, които протичат в полето, то не е измерение. Тук няма никаква езотерика, а чиста физика (макар и не всеки да е поддръжник на тази теория). Според темпът на реакциите, който зависи от много неща (най-вече от масата), се определя и скоростта, с която протичат всички физико-химични процеси. Оттам ние определяме това като време.

Неактивен edin

 • Специалист
 • Много Напреднал
 • ***
 • Публикации: 1 283
 • Пол: Мъж
 • Гениалното, винаги е просто
Re: Антигравитация и Свободна Енергия
« Отговор #43 -: Декември 31, 2013, 12:54:27 pm »
Времето и пространството са едно и също нещо. Точно затова в статиката, времето може да се изключи. Работата е там, че неподвижни неща няма или те пак са условно неподвижни. Ще има абсолютно неподвижни, като изчезне вселената и с нея и енергията. Преместването на частица, локално променя времето. Опитите в самолет, смятам ги знаете. Обаче частици няма, те също са условно назовани. Ако уголемим
един атом 27 млрд. пъти и той стане, колкото футболна топка, дефакто ще е празно пространство. Излиза, че всичко е енергия на различно ниво. От това следва, че движението на енергията е и времето. Спре ли движението, спира времето и обратно. Процесът е движение на енергията, следователно е времето и пространството.

"Времето е в нас и ние сме във времето". Чудя се Левски, дали е бил физик, че е написал това? :D

Неактивен hyparh

 • Сериозен Експериментатор
 • Сериозен
 • ****
 • Публикации: 1 005
 • Пол: Мъж
 • As above, so below
Re: Антигравитация и Свободна Енергия
« Отговор #44 -: Декември 31, 2013, 01:28:54 pm »
Спре ли движението, спира времето и обратно.

Точно обратното е, edin :) При тяло, статично спрямо околната среда, отмерваме време с нормален темп - реакциите в полето (засега няма да използвам "екзотични" термини) текат нормално. При бързо движещо се (или по-масивно) тяло, всички физико-химични процеси, въздействащи върху него, се забавят - реакциите в полето протичат по-бавно и ние отчитаме разлика в показанията на часовниците, поставени в и извън подвижния обект.