Начало > Новини от света на технологиите

Разни идеи на хора с "пламнала глава"

<< < (20/104) > >>

CPU:
Като предлагате такива системи, е редно да се направи справка с цикъла на карно, и ентусиазма се охлажда веднага.
Това е отпадъчна топлина, нищо че е много, стърлинг с 20-30 градуса темп. разлика какво кпд ще има? Или на пелтието?
То и затова не се прави, един турбокомпресор ще даде повече, а да не говорим за оптимизаторите - една медна тръбичка и ето ти 20% ефект  :D

Аtos:
Как 20 градуса разлика, бре?
Зимата ако навън е - 10, в радиатора на колата е + 90...да не говорим, че температурата на колекторните тръби е около 150 градуса, че и повече, стопяват кабелна изолация като масло-изпробвано лично от мен...пък и колкото КПД да даде стърлинга-все е БОНУС!
А оптимизатора и турбото нека си работят и те-лошо няма:)

juliang:
2 фара - 110 вата
Останалите габарити по колата - още поне толкова.
Музика в колата - 4х50 вата
Отопление на задното стъкло - 300 вата
Вентилатор на парното - 200 вата.

Дотук ... почти 1 киловат. Разгледай колко ще е голям и колко ще тежи стърлинг мотор, който да дава 1 киловат мощност.
Така че без алтернатора на колата няма да минеш. С поносим по размер стърлинг ще прибираш едни 100 вата, дето са ... 0.1% от мощността на мотора. Демек ще реализираш главозаваймащата икономия от ... 0.01 литър на 100 км. Много повече икономия ще постигнеш дори само ако напомпиш гумите с 0.2 атмосфери повече, или сложиш едни огледала за обратно виждане с по-аеродинамична форма, или скриеш чистачките зад някакъв щит който да им намали съпротивлението... И няма да имаш движещи се части, генератори, жици, допълнително тегло, още агрегати които могат да аварират....
Става само за теоретично доказателство, "за спорта", но на практика е безмислено.

az_skeleta:
 juliang,
 По принцип си прав, само че като сложиш КПД на генератора, на ремъчната предавка, на ДВГ и на ниски обороти ще се окаже че и до киловат може да излезнат тия 100 вата.  На мене като пусна фаровете оборотите ми падат с 150 някъде. Ако можеш сметни тия 200 вата колко са в бензин.

Аtos:
На теория можем да спорим и с дни...който не търси - не намира, а който ЗНАЕ, че няма, той и не търси.
Най-сигурният начин да не спечелиш от тотото е като не си пуснеш фиш!
Не знам кой ще е тоя луд, който може да живее повече от 3-4 минути в кола с аудио усилено до 4х50 вата???
Майката му е практическата постановка, за съжаление нямам условията...иначе ми се въртят едни идеи за стърлинг с тънки бутала и цилиндри, като тялото на амортисьор например...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия