Начало > Новини от света на технологиите

Разни идеи на хора с "пламнала глава"

<< < (51/104) > >>

svetlio760:
Поствам постижение на родните комунисти не видяло бял свят разбира се! https://novotopoznanie.com/kak-sa-izglezhdali-balgarskite-elektricheski-koli-predi-poveche-ot-50-godini-snimki/

svetlio760:
Днес реших, след поредното си дълго отсъствие, да постна нова идея! Кола с метанова уредба и с ГЕЕТ едновременно. Би ли могло и защо може или не може съответно. Откъм пари сметките са: Кола на бензин делено на 4 е равно на кола на метан. Кола на метан делено на поне 3 трябва да е равна на кола на метан с ГЕЕТ! Това прави приблизително 8 лева в едната посока Бургас- София по автомагистрала Тракия!

svetlio760:
И сега ето го магнитния ми двигател, който не успяхте да разберете предния път- сега съм го разглобил на отделни магнити. Първите две рисунки показват двата магнита. Всеки един от тях представлява полукръг от 170 градуса. Вторите две рисунки показват същите магнити- полукръгове, на които е показан радиуса и центъра му. На третите две съм резнал цялата си предишна, позната вам рисунка на две, за да покажа двата отделни магнита, от които е направен моят перпетомобил. На последната позната ви вече рисунка магнитите са съединени с един общ център(10), представляващ центъра на радиуса на двата магнита- полукръга. Този общ център предполага, че когато горе(1-2) са раздалечени- долу(7-8) ще са съединени и когато долу са раздалечени- горе ще са съединени. Местата(1-2 и 7-8), където се съединяват и раздалечават, са едноименни, така, че ще се отблъскват и ако не ги принудя няма да се допират първо горе, а после долу. Ето защо съм ги принудил да го правят чрез онези малки магнити(3-4 и 5-6) близо до центъра(10). Външният магнит(9) кара двата магнита- полукръга да се завъртят около общия си център, виждате стрелките. Идва момент, в който инерцията стига до мястото близо до магнита (9), където двата магнита- полукръга(1-2) са раздалечени и тогава идва ред на принудителното им допиране. То се случва заради тези двата магнита(3-4) близко до центъра и заради инерцията. Когато се случи, противоположната страна на кръга(7-8) се отваря и двата магнита- полукръгове се раздалечават. кръгът продължава да се върти, правейки полувин оборот, докато дойде до раздалеченото място от другата страна(7-8) и всичко се повтори.

svetlio760:
Стар сурат нов сурат! Заеби. Дайте да видим таа идея с метана и ГЕЕТ. Разглеждано е АГУ и ГЕЕТ на вартбург, ама двутактова машина, пропан бутан... не е същото! А и магнитите ми вече са по- ясни!

svetlio760:
Малко понапомпват нещата по тея клипове. Бензина е 3-4 пъти по- скъп от метана. Те като добавят вода, олио и прочие към оригиналното гориво излиза все едно карам кола на метан. Разхода пада, но той и без това на мен ми е паднал- моя червен дракон изминава разстоянието Стара Загора- София за 12-14 лева на метан! Искам да смъкна тези 12-14 лева на 5-6 да речем! За това търся да я подкарам с ГЕЕТ и с газообразно гориво.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия