Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Електровелосипеди

Как да сглобим евтин ел. велосипед

<< < (9/31) > >>

lpoik:

--- Цитат на: lpoik в Октомври 25, 2014, 05:53:19 pm ---Колега Радев аз сега съм с гелови батерии 12 амперчаса, всеки ден ги зареждам по 3-4 часа като карам колелото само на ток по 10км. досега нямам проблеми цяло лято. Моя контролер KT36WSM XPC08C явно няма регенерация та молбата ми е можеш ли да провериш някъде в нета има ли схема и как може да се преработи защото аз не можах да намеря нищо.
--- Край на цитат ---

бай Теню:
Те така https://fakti.bg/technozone/229065-kak-da-si-napravim-elvelosiped-za-60-sekundi

Аtos:

--- Цитат на: Теню в Март 20, 2017, 06:01:10 pm ---Те така https://fakti.bg/technozone/229065-kak-da-si-napravim-elvelosiped-za-60-sekundi

--- Край на цитат ---

Теню, това е добре, само дето мааалко се разминава с "евтин", поне за нас - българчетата ;D

dmitarp:
Не виждам никакъв смисъл от това да си правиш колелото на електро, все пак нали затова си го купил, да се раздвижиш малко. Иначе цената от 400$ не е много висока, все пак едно средно колело е около 1000 лв, нищо не ти пречи да дадеш още толкова да имаш и електро вариант, но за мен е безсмислен, и от друга гледна точка, малко ще му е трудно на това колело да качиш примерно 5 или 10 км баир

geordgeo:

--- Цитат на: dmitarp в Март 20, 2017, 07:38:36 pm ---Не виждам никакъв смисъл от това да си правиш колелото на електро, все пак нали затова си го купил, да се раздвижиш малко.

--- Край на цитат ---

За големия град електровелосипеда си е транспортно средство, та има смисъл от електрификацията. Моето е на ток от 2013 година, без ток съм изминал 13000 км и на ток оттогава досега още толкова - ми то си е кеф, бързина и удобство. Освен това можеш да въртиш педалите, когато искаш,а може и само да се возиш, важното е на работата да не смърдиш на колегите. Та така, всичко се прави според приоритетите...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия