Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Електромобили
Електромобил в домашни условия
mzk:
Здравей,
Браво за резултатите! Ще дадеш ли по-подробна информация. Не става ясно инвестицията за електромобила, за този преди 10 години ли е, или си направил нов проект скоро.
ПС: буквата "я" обикновено се намира при буквата "q", ако ползваш фонетична клавиатура.
stambata:
Извиниавам се за грешката. Но това не е изпит по езикова колтура нали?. Знам че има правила но тук не сам влезнал да пиша като на изпит а да споделиа нещо. Предполагам че много хора поради тази причина не споделиат своите мнениа. А докато ниакои само се чудят какво да напишат и как да се заяждат за ниакакви работи не свързани със самата тема, други работят по въпроса и не си губиат времето в писане на главоблъсканици. Не пиша добре на кирилица защото не сам свикнал да стоя по цял ден пред компа., а си блускам главата пред нещо което вече се движи, и то доста задоволително.
stambata:
За този момент на тази цена може да се направи такава кола.
mzk:
На теб ти липсва не само езикова, но култура от всякакво естество! На учтивия ми въпрос отговаряш с грубо заяждане. Именно заради "постигнатите" ти резултати не изтрих коментара ти незабавно, макар че е в разрез с правилата ни. Явно въобще не си успял да разбереш, че се опитах да помогна за местоположението на буквите.
Ти въобще не заслужаваш да четеш и пишеш в нашия форум. Жалко, че самосъзнанието на голяма част от сънародниците ни е като твоето.
Нека коментарите ти висят тук, белким те хване срам някой ден. А ако решиш да се извиниш - можеш да ни пишеш по мейла. До тогава ограничавам достъпа ти до форума.
Радeв:
stambata@ благодарим за споделения опит! :)
Чувал съм какви ли не експерименти, хора смъкват електромотори от фуражомелки по 5-10kW и правят кръгчета из двора, докато свърши кабела. На полу съединител и на 1-ва кретало някак си ... :D
Като цяло не е трудно да се монтрира електромотора и да се измисли някакъв контролер. Но проблема са батериите! => гоним максимална ефективност на електромотора и контролера, което прави трудна работа самоделните работи ...
Най-масовия тип конверсии включва BLDC електромотор + контролер + LiFePo4 батерии, за сега това е най-доброто. Обикновенно такъв електромобил се кара на 2-ра скорост. Но както се казва няма пълно щастие, понеже загубите от трансмисия остават - а те са доста сериозни .....
Другият вариант е използване на BLDC хъб ел. мотори в главините, продават се такива по 15kW. Но пък там пусковия ток е, а и има нужда от електронен диференциал ...
За да се повиши ефективността има нужда и от регенерация, за да има добра регенерация /за да могат акумулаторите да поемат цялата енергия от спирането/ се налага използването на едни големи ултра кондензатори....
Аз нямам финансовата възможност да направя такава конверсия. Ако имах с удоволствие бих си спреднал едно сузуки самурай, примерно - електричка.
За сега съм се спрял на електровелосипед, като най-евтин, без нужда от регистрация, данъци, граджанска и неуловим от закона и камерите.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия