Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Електромобили
Електромобил в домашни условия
kiliev:
--- Цитат на: Orenda в Април 09, 2009, 02:38:10 pm ---А за това някой знае ли нешто?
Дали може да се направи в БГ?
http://peswiki.com/index.php/Directory:Surge_Motor_Technology_by_Troy_Reed
--- Край на цитат ---
Трой Рийд е мошеник. Не се занимавайте с негови разработки.
vlindos:
--- Цитат на: altium в Април 11, 2009, 12:16:33 am ---kiliev, откъде знаеш че той е мошеник?
--- Край на цитат ---
В интернет имаше материал за него - демотата всъщност са захранени от много добри батерии. В края на 90те той признава и някоя компания купуваш дизайна за батериите му.
kiliev:
Клипа, на който подкарва автомобил на ток, се вижда ясно, че цялата задна част на колата е легнала от тежестта на батериите.
Orenda:
Лично аз не мисля че е мошенник,но това е мое мнение
Видях повечето нешта за него, и всички твърдят, че е брилянтен инжинер.
В интернет имаше материал за него - демотата всъщност са захранени от много добри батерии. В края на 90те той признава и някоя компания купуваш дизайна за батериите му.
След това продава батериите на /дурасел/ .Затова си мислех, че може ида не е лъжа
Сбтрува си да се провери, и ще го направя ;D
Между другото темата доста замря някакво развитие има ли?
Аз просто си мислех че батериите може да се зареждат от такова устройство, което ще удължи пробега на колата.
oniatam:
kiliev - Нормално е когато се махне двигателя на една кола да се вдигне муцуната, а в случая той е сложил и батерии отзад, което също е нормално и така колата изглежда като че ще литне. :D То и с метанова уредба пак кляка колата и то доста!
Някой ще ми обясни ли какви са тези инжектори и какво правят, че електрониката ми е чужда.
Другото горе-долу го разбирам ама тия инжектори???!!! ???
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия