Справочници, схемотехника, теория > Батерии, зарядни и десулфатизиращи устройства
Теория на заряд на акумулаторните батерии
lpoik:
Колеги някъде бях чел,че 1 конска сила се равнява на 75кг.издигнати на 1 метър за 1 секунда.По натам си правете сметки.Поздрав.
технократ:
--- Цитат на: atos в Септември 20, 2018, 04:39:51 pm ---технократ, тези сметки нещо не излизат???
" оловен на 60 амперчаса, и държи 3 часа тролене", при натоварване 100 А ???
Сметката е проста - ако държи 3 часа със 60A/h акумулатор, значи консумацията ти е 20 А и то в идеалния случай!
А идеален случай НЯМА, понеже оловният не можеш да го изцедиш докрай, както алкалния! Следва, че реално моторът ти дърпа...с 10 А, че и по-малко :D
С колко ще намалиш тежестта на захранването?
С 4 кг. или с 6? Толкова ли са решаващи?
Хората ти казват, че не е желателно свързването на различни видове акумулатори!
"Как ще ги захранва" ? Ами така - падът на напрежението при тях (при такава мощност на двигателя) ще се поема от оловния. Получава се сложна ситуация на реверсивно зареждане.
Дори и да си ги свързал в групи по 3 за 11.1 волта, това е номинал, реално би било около 10.5 волта в идеалния случай.
Вместо да си бацаш само с оловния, ти го товариш и с литиевите - той ще грохне!
За 120 A/h модул ти трябват 30 акумулатора от тези - 10 тройки по 3 в група! Можеш да залееш целия модул с епоксидна смола против навлажняване (необслужваеми).
Хайде сега прецени "ползите":
1. Колко ще ти струват 30 акумулатора?
2. Колко тегло ще спестиш от цялото упражнение?
3. Каква гаранция имаш, че модулът наистина ще е 120 A/h ?
4. Не е ли по-лесно да си купиш още един 60 A/h, като този, който имаш и да ги свържеш успоредно?
--- Край на цитат ---
При пълно натоварване естественно че ще гори 100 ампера, но моят макар и китайски си гори икономично, и повярвай точно 3 часа дърпам сръвта без да го зоря и изкарва. Изглежда че при минимално натоварване си гори 15 до 20 ампера. Ако щеш вярвай, не се хваля.
Аtos:
Е, вземи едни амперклещи и го измери, така поне няма да говориш наизуст...
Какво значи "гори икономично"? Ти просто не му подаваш нужния ток, толкоз!
Все едно да си заредиш бензин 50 октана в колата и да кажеш - ма тоя, моя мотор е много икономичен, бе...
нищо, че повече от 50 км/ч не вдига...
П.П. Изобщо имаш ли идея какво е постоянно натоварване от 100 ампера? Знаеш ли, че само проводниците (ако ползваш акумулаторен блок)трябва да са с такъв диаметър, че сборното им тегло ще е 1/4 от това на акумулаторите?
az_skeleta:
Такааа. Значи атос, ти знаеш ли въобще какво е октановото число, че така елементарно го свърза с скороста?
До колкото разбирам момчето вече има изградена система, и иска само да смени оловния акумулатор. Пич, намери си стари батерии от лаптопи, изхвърли скапаните елементи и си направи акумулатор какъвто си искаш. Според мен е много по-добре, отколкото да се харчиш за нови китайски боклуци, с съмнителен капацитет. Ако имаш импулсно зарядно(бих ти препоръчал бедини което прави според мен чудеса с батериите, но едва ли ще ти се занимава да си правиш) ги мини няколко пъти през него и си купи после зарядно за литиево-йонни батерии. Така бих направил аз.
MTM:
az_skeleta е прав. И аз така бих направил акумулатора.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия