Справочници, схемотехника, теория > Батерии, зарядни и десулфатизиращи устройства
Теория на заряд на акумулаторните батерии
EDM electronics:
--- Цитат на: технократ в Септември 19, 2018, 08:29:17 pm ---Рибар съм разбира се, та затова имам надувна лодка, ползвам я за риболов на влачене с изкуствена стръв. Двигателя ми е обикновен китайски, забравих му името но не ми е правил въртели вече 6 години, кон и половина е, икономичен, не развива голяма скорост и не се спира от насрещен вятър, но за какво ми е висока скорост, няма да правя водни надбягвания със скутери :)
--- Край на цитат ---
Колега, и аз съм тролингист или трол :D, тук по форумите така се казва - трол е човек който троли, т.е. влачи нещо, завлича, дърпа, тътри и т.н. :D. Та троля с акумулатор с тегло 6 кг и капацитет 1 240 Вт/ч, като с едно зареждане изминавам със скорост 3,5-4 км/ч 120 км в сладка вода и със скорост 5-6 км/ч около 70 км в солена вода. Максимална скорост 12 км/ч мога да поддържам 2 часа до разреждане на акумулатора, като двигателя ми е забележи 0,75 к.с. механична мощност, странно по-мощен от тия китайските с 1-2 к.с. и значително по-икономичен ;D. Консумация при 3-4 км/ч само 30 Вт!
Тролинга при мен е продължителен 8-12 часа, не е 15-20 мин.
За литий-йонната батерия:
Това не е просто една батерия, като останалите, в нея има електроника - БМС. Има и специално зарядно устройство. Те заедно определят в какви граници ще работи батерията и определят живота й.
От въпросите ти разбирам, че батерия сам е абсурд да направиш. Най-добре е да си я купиш готова, излиза около 20% по-скъпа от материалите, ако си я правиш сам. Но и да знаеш, тази батерия е бомба в некомпетентните ръце. При използване във вода, този показател се умножава по 10, а при солена още по 10. Такава батерия трябва де е 1001 % хидроизолирана. Много има да се говори на тази тема, но спирам до тук, защото не знам доколко си готов да инвестираш в нещо качествено, за да имат смисъл обясненията. Твърде вероятно е батерията да се окаже по-скъпа от лодката ти заедно с двигателя.
Михаил Кузмов:
https://www.dcpower.eu/lithium-ion-batteries
Откровено казано елемент 18650, 12000 mah пък ако ще и от руската космическа индустрия да е, изглежда фантастично!
EDM electronics:
--- Цитат на: Михаил Кузмов в Септември 19, 2018, 10:54:12 pm ---https://www.dcpower.eu/lithium-ion-batteries
Откровено казано елемент 18650, 12000 mah пък ако ще и от руската космическа индустрия да е, изглежда фантастично!
--- Край на цитат ---
Кузмов, общоизвестно е, елемент 18650 с най-голяма енергийна плътност е на Панасоник, мисля беше 3 650 мА/ч. Санио и Самсунг и те имат такива, всъщност те това са фирмите за литий-йон, другото е БОКЛУК. По-нататък от това няма, за руско да не говорим. Руснаците правят завод за литиеви батерии, но мисля от по-ново поколение и все още нямат нищо на пазара. В космическата индустрия се използват атомни батерии, те са нещо като фрии енерджи.
Обаче елемента с най-голяма енергийна плътност е за сметка на дебелината на електродите. Т.е. такъв елемент има малък коефициент на натоварване, не повече от 1-2С. Затова се ползват най-вече елементи със средна плътност, примерно 3 000 мА/ч. С тях теглото и обема става с 20% по-голям, но за сметка на натоварването, което е в пъти по-голямо и продължителността на живот също.
Аtos:
--- Цитат на: fantom4e в Септември 19, 2018, 10:16:07 pm ---Без управление (платки+) само ще постигне бум, с вода и бензин ще е хипнотизиращо :) за тия дет го гледат от далече.
--- Край на цитат ---
Пропуснал си нещо - тук бензин няма!
EDM, що го мъчите така момчето, защо го хвърляте сега в дебрите на дълбокия размисъл?
Човекът търси просто и евтино решение, или му го дай, или си хихикай безмълвно в тъмното ;D
П.П. Да припомня - даваш съвет или мълчиш - не е целта тук, като влезе някой некомпетентен (той, ако е компетентен, няма да пита), да го убедиш колко не е в час, а да му помогнеш...засрамете се малко.
Михаил Кузмов:
atos. когато практиката говори, и боговете мълчат! Смятам че с EDM, единствено искаме да спестим разочарование на човека. Би трябвало, линковете които пуснах да говорят нещо.
Хайде сметни му сега този кон и половина, конвертиран в мощност, при това напрежение, какъв ток ще трябва да дръпне от батерията! На мен на ум ми се получават повече от 100 А. Без да коментирам еф. на мотора, хидро динамика на лодката, ми изглежда че няма да мръдне във водата с така коментираната батерия. И тук напълно ще се съглася с EDM, батерията вероятно ще струва повече от всичко останало!
Разбира се всичко е в негови ръце. Може да провери, но когато предварително е подготвен за резултата, разочарованието ще бъде по малко. Мисля че така е честно, пък ако се получи, ние ще пием по една студена вода!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия