Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Системи за обработка на въздуха и горивото
Йонизатор за двигател
fever_wits:
Та и аз като колегата:
--- Цитат на: EDM electronics в Август 24, 2011, 11:59:55 am ---В крайна сметка, някой има ли положителен резултат от йонизирането или озонирането?
--- Край на цитат ---
@praktik:
--- Цитат ---А някой опитвал ли е с бластер ли се казва или баласт от ксенонови фарове? Откакто ги забраниха и на трите си коли ги свалих и ми седят кутийките от които излизат бая киловолтове и мисля, че могат да се ползват по темата.
--- Край на цитат ---
търся нещо такова обаче да работи на 6 v , искам да пробвам озонирането на моторетката ми , как ще му подейства .
rider777:
Гледам, че темата е отдавна заспала,,,,, никой ли не експериментира с озонирането на въздуха ??? Айде младежи, че цената на горивата е доста бърза а доходите ни не могат да я настигнат :D :D :D :D :D
elektros:
Решение има, с доказан ефект, с устройство за обработка на гориво
caduceus:
Има и за въздух - последният ми пасивен /без захранване/ оптимизатор К3 е малка кутия 6/4/2 см, която се лепи на стената на филтърната кутия преди филтъра, като му предава енергия и той на свой ред я отдава на преминаващия въздух. Йонизаторът прави същото, но ползва ток и е с доста по-слаба ефективност, защото теорията за работата му е грешна - както и на стандартните магнитни оптимизатори.
С моя К1 на медната тръба и новия К3 при въздушния филтър колегата Филип от Шумен падна от 12 на 8/100 газ с обикновена газова уредба и колата му върви повече от в началото. Не искам да отклонявам темата, но е добре все пак да знаете фактите. Има решение на всичко, стига да го потърсиш с отворен ум. В момента К3 се слага почти при всички коли със оптимизатор за горивото за постигане на максимално възможния ефект.
http://garaja.net/viewtopic.php?f=10&t=33&start=30
Поздрави
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия