Алтернативни енергоизточници > Генератори на Tariel Kapanadze и Donald Smith

Контакти и срещи с Капанадзе

<< < (4/7) > >>

Seeker:

--- Цитат на: vdomov в Юли 27, 2011, 06:20:24 pm ---В интервюто си Gia vs DL (админ MATRI-X.RU) се спомена, че дома на Капанадзе захранвали от техен генератор 20kW без проблеми в продължение на 3 месеца. После дошли на проверка от енергото, защото се усъмнили, като видяли 0-левите(сметки) показания на електромера и ги глобили $300USD за кражба на ток, въпреки че Капанадзе и Гия им били обяснили как се захранвали с техния генератор. Понеже сумата не била голяма решили да я платят и да не спорят повече, демонтирали генератора и го разглобили.

--- Край на цитат ---
Извинете ме, но това са пълни глупости!!!
Ако някой има независима енергийна установка, едва ли ще стои на електромер, особенно ако системата е работила 3 месеца без проблем. Най-вече ми харесва завършека - разглобили генератора!  Всъщност нищо не се случило-доказателствата ги няма. Това е класически пример за създаване на градски легенди.

vitan:
Времето ще покаже, но патента му не знам как го е прокарал. Накрая си е голяма глупост.... в мястото, където се снема предполагаемата СЕ. Тьомна е мъгла паднала.....

gotiniq7:
Значи в зелената кутия има яка батерия и нищо друго...Инвертор за кола 12-220 от най-евтините също

mito_kupona:
Ами, администратора щом така мисли, да заключи темата и да свърши комедията. Само на този въпрос ми отговорете, къде в аквариума на Капанадзе и в 100квт установка видяхте батерий? А в зелената кутия има друга бобина - резонансната на генериращия контур, ако може  да се нарече контур, защото това е някакъв хибрид, неизползван до сега и не проучван. На колбаса, който се вижда е товарната бобина, която така е направена, че да няма индуктивна връзка с възбуждащата резонанса бобина и има още нещо, което се явява, като буфер, което нещо предава енергия от възбуждащата бобина на резонансната, без да влияе по никакъв начин на товарната, въпреки,че не са навити на една тръба възбуждащата и резонансната бобини. А пък товарната бобина приема енергията от резонансната бобина, които също не са навити на една тръба. В зелената кутия също е блока кондензатори на генериращия контур и двата генератора вч и на 50 херца.  И най - важното нещо, контура, който генерира енергията е ОТВОРЕН. ПОЗДРАВИ!

Vetap:
Тази история започва да ми прилича на историята на нашия изобретател Стефан Найденов, човекът, които палеше водата, добавяйки няколко капки зеленикава течност. Всичко работи, "енергия да те убие, бензин да те удави" както казваме когато колата не върви, а резултат = 0. Същото се повтаря и с друг наш човек - Чуканов. Все някой ги "съпресира", все някой дебне зад ъгъла да ги убива и т.н. Нека да направим паралел с историята " Андрея Росси", италианецът, който се занимава с "cold fusion". Него никой не иска да го убива, никой не му пречи да богатее. Работи си човечецът и си усъвършенства технологията. И заинтересованите фирми му снасят парици. Самият той казва, че няма никакви проблеми със "световньiй кретинизм" и "мафиоизм".Например, нашият човек Чуканов, вместо да вземе да стопли една кофа вода със технологията си и да докаже, че действително работи, си губи времето да пише, че технологията на Роси и ред други разработки са фалшиви и неговата технология, и само неговата е дадена от бога за да спаси света... Като гледам  недодяланите клипове на Капанадзе и сие, си мисля, че или е голям мозък, или е голям кретен и хитрец. Стана вече - 4 - 5 години от както технологията е "тук" а нищо не става. И защо "интернационалната мафия" още спи - Капанадзе е жив и здрав, никой не го трови, никой не купува "нещото"(нещата), никой не го е интернирал на необитаем остров или изпратил в Сибир.   

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия