Алтернативни енергоизточници > Теории, хипотези, физични опити
Бог няма! Има нещо Друго!
Seeker:
Докторе, обаждаш се неподготвен. А и това "амин" е еврейска думичка, не я бъркай с "аум" и "ом" - нямат нищо общо. След като изчетох писанията ти, съм убеден, че не знаеш за какво пишеш. Философските религиозно-научни разсъждения, смислово постоянно си противоречат, но аз няма да споря с теб.
Maistora52:
Докторе, ако продължаваш да употребяваш думичката "амин", ще има по-сериозно модериране спрямо теб!
Тук не е църква!
mi68:
Предлагам на Доктора Амин да го замести с Ом ем йогиско, ем електротехническо. Така всички са дололни. Това нововъведение ми харесва, ще го слагам на всеки пост мой пост.
PyroVeso:
Да отричаш съществуването на по-висше Съзнание от твоето (при очевидното наличие на по-нисши такива) поне за мен е признак на дълбока неосъзнатост.
Който НАИСТИНА иска да повдигне крайчеца на завесата (а не само да си чеше езика/интелекта/остроумието), може да заповяда в кабинета ми за регресивна хипноза.
Гарантирам ви, че крайният резултат, преживявания и изводи ще се разминат твърде много с интелектуалните ви представи и това, което сте прочели по книгите. До такава степен, че някои хора предпочитат въобще да го забравят и по-добре изобщо да не им се е случвало... Както казва предателят Сайфър от "Матрицата", докато "вечеря" с агента - невежеството е блаженство!
И няма "вещвствени доказателства" в тези работи, нито логически такива... Единствените доказателства са личните и дълбоки преживявания. Не се съмнявате, че сега седите пред монитора и четете това, нали? Макар, че утре или след 10 години няма да имате никакви доказателства, че това наистина се е случило...
Velektra:
Здравейте!
Докторе, едно ти признавам, че успяваш да накараш другите да се възмущават от твоите писания и да ти отговарят, както аз сега.
Пак те питам: това което пишеш интуитивно ли го чустваш, чел ли си го някъде или ти е спуснато свише.
Ако кажеш пак, че го знаеш от Михов, моля те попитай го него (защото връзката с него явно е само еднопосочна), той откъде го знае. АМАН
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия