Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Разлагане на водата

HHO клетка производство в България !

<< < (4/7) > >>

orionnk:
Ако за някого представлява интерес мога да споделя личният си опит с HHO клетките. От 3 години монтирам клетки на автомобили и мога да твърдя следното:
1. Дизеловите автомобили дават около 15-20% икономия и повишават мощността (особено по-старите). При бензиновите съм стигал до 30%, но в повечето случай икономията е незначителна и зависи от компютъра на колата (не си струва парите).
2. Използувам сухи клетки с работна площ (диаметър на силиконовите пръстени 135 мм) и разстояние м/у пластините 4 мм, калиева основа и дестилирана вода (за предпочитане е минералана вода от Горна баня), тъй като повечето шофьори си купуват дейонизирана вода която неутрализира електролита.
3. Захранването е импулсно (но само за да поддържа тока през клетката постоянен (не подобрява съществено производителността на клетка).
4. Клетките ми произвеждат около 7 мл/мин/ват(ммв). Това показва че, публикуваното от N9301S е напълно реално. При неговите (мокри) клетки при  270 волта и ток 20А мощност 5400 вата производителността е (5.5-6) ммв .
5. Бих се радвал ако някои от форума сподели опит и постигната реална производителност на клетките (независимо мокри или сухи) по-голяма от 7ммв.

h2motor:
 Електролизер захранен с изправен ток с напрежение 220 волта е много неефективен. Не може да се постигне ефективност поради факта, че клетките са в общ електролит или има отвори в електродите и той пак е общ. Ефективността драстично пада, защото част от електролизата е при 220 волта напрежение, а то е повече от неподходящо за този процес. Не коментирам варианта на електролизер с такова захранващо напрежение на Боб Бойс, защото дори само да се намокрят ръбовете на плочите с електролит и 220 волта пак ще си протичат. Решението е само едно - много на брой самостоятелни електролизери съставени от малък брой клетки и всеки със собствен електролит, естественно свързани последователно. Някои хора, като им го кажа се сърдят и не им харесва. Сложно е  ! Да така е и това е истината.

emergence:
Аз като потребител от темата не разбрах, по-евтин ли е варианта да се закупи от hho-system, или варианта човек с елементарни познания да си я изработи сам. Смятам, че за колегите които са честни и смятат горепосочената компания за надценена това ще е идеална бизнес възможност. В момента се замислям за закупуването на подобен тип устройство.

pax:
Мой приятел също остана крайно недоволен от продукт на фирмата от първия пост.

DBojchev:

--- Цитат на: N9301S в Ноември 23, 2012, 01:00:45 am ---От позицията си на ужилен от Стефан Панайотов съветвам всички да се въздържат от взаимоотношения с него. Имах неблагоразумието да си похарча парите за нещо, което не работи.Те балъците няма да свършат естествено ; :D :D Ето как изглежда водородната клетка или както гръмко са я кръстили ГЕНЕРАТОР след 10 дни работа. Всъщност/ работа е неуместно да се каже тъй като производството на газ тук е не повече от 1л/мин. и поне половината излита в атмосферата.
КОНТРОЛЕРА, който виждате на видеото би могъл и да заработи ако се разходите до Варна, но по вероятно е това да не се случи защото видите ли всеки автомобил си има своята специфика, а най-вероятно точно вашият е пък най-кофтия!                                                                                                                                                Близо 3 месеца се разправяхме с въпросния Панайотов и резултатът беше, че той кандиса да ми смени Генератора с друг - нов и за мое учудване по-малко течащ. Категорично отказа да ми върне парите и като претеглих ЗА и ПРОТИВ реших да си спестя по-нататъшни главоболия.
Това е от мен! Посмейте ми се, но се надявам и да помогна !

--- Край на цитат ---

Здравейте! Казвам се Димитър Бойчев. Работих при Стефан Панайотов и също така като Вас съм ужилен от него. Това разбира се си е мой проблем. Аз се занимавах с разработване на електроните модули и тяхното изпълнение. Поводът по който реших да пиша тук е, че искам да се извиня на всички пострадали от него! За голямо съжаление всяко едно техническо решение, което вземах беше обременено от неговото мнение :( Аз отстъпвах за да не се получават конфликти. Резултатът виждате какъв е. Поемам ангажимента да ремонтирам всички клетки, закупени от него до колкото това е по силите ми. Хубав ден на всички!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия