Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Разлагане на водата

HHO клетка производство в България !

(1/7) > >>

The Phantom:
Попаднах на този сайт - http://www.hho-bulgaria.com/

По-напредналите с разработката на този тип клетки могат да разгледат. И моля ви, напишете тук своето мнение, на прав път ли са или грешат !

valex:
На тази цена или малко повече си купуваш и монтираш газово устройство и постигаш икономия  към 40-50% :)

N9301S:
От позицията си на ужилен от Стефан Панайотов съветвам всички да се въздържат от взаимоотношения с него. Имах неблагоразумието да си похарча парите за нещо, което не работи.Те балъците няма да свършат естествено ; :D :D Ето как изглежда водородната клетка или както гръмко са я кръстили ГЕНЕРАТОР след 10 дни работа. Всъщност/ работа е неуместно да се каже тъй като производството на газ тук е не повече от 1л/мин. и поне половината излита в атмосферата.
КОНТРОЛЕРА, който виждате на видеото би могъл и да заработи ако се разходите до Варна, но по вероятно е това да не се случи защото видите ли всеки автомобил си има своята специфика, а най-вероятно точно вашият е пък най-кофтия!                                                                                                                                                Близо 3 месеца се разправяхме с въпросния Панайотов и резултатът беше, че той кандиса да ми смени Генератора с друг - нов и за мое учудване по-малко течащ. Категорично отказа да ми върне парите и като претеглих ЗА и ПРОТИВ реших да си спестя по-нататъшни главоболия.
Това е от мен! Посмейте ми се, но се надявам и да помогна !

N9301S:
Стефан Панайотов е дебелият чичко от клипа, на сайта му. Нормално е да има ужилени. И много пъти съм предупреждавал за това.

Благодаря за разбирането! Бой и е**** по принцип не се признават, ама нейсе...  От цялата работа аз обаче спечелих. Как ли? Ами амбицирах се и си спретнах такава клетка , че чак аз си завиждам. ;D Над 30л?/мин. Не е за кола естествено. И за колата си направих де. Резултата - 35-40% икономия извънградско.
Благодаря на emm за съдействието                   

пламгаз:
 Това с "БДС"то ми е доста непонятно, да не би да става дума за ШПЕК-народен. Иначе на цена са го догодили, но като го гледам май са копирали от Мирчо Табаков. В BG измамниците няма да свършат защото е в сила поговорката: "Докато има Овце ще има и Вълци"

Моля всички четящи, пазете се от такива продукти, защото никак не са безопасни!!! Преди да инвестирате в такова начинание питайте (пишете) все някой ще ви даде полезен съвет.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия