Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Разлагане на водата

HHO клетка производство в България !

<< < (2/7) > >>

h2motor:
 Това е електролизер с мокри клетки, но е с много ниски утечки на ток ! Би трябвало да работи доста стабилно.

Maistora52:
Драги, N9301S, ще бъдем всички много удовлетворени, ако представиш своите лични изработки. Нали тези 30 л/мин не са измислени!? Всички искаме да си направим сериозен ННО генератор, но малцина знаят как точно на практика... Е, това е проблема - как стават нещата на практика?

h2motor:
 И на мен ми е много интересно това за 30-те литра в минута, какво захранване се използва и колко електроенергия консумира ! Мислех въпросните оплюти електролизери за много сполучливи понеже със собствените си очи съм ги виждал, че  не греят и бият по ефективност така наречените сухи клетки.

N9301S:

--- Цитат на: Maistora52 в Ноември 26, 2012, 03:56:44 pm ---Драги, N9301S, ще бъдем всички много удовлетворени, ако представиш своите лични изработки. Нали тези 30 л/мин не са измислени!? Всички искаме да си направим сериозен ННО генератор, но малцина знаят как точно на практика... Е, това е проблема - как стават нещата на практика?

--- Край на цитат ---
120 пластини суха клетка.
Захранена директно от мрежата през грец и малко кондензатори-така няма загуби от трансформиране на тока. В зависимост от концентрацията на ел-лита достига до към 260-270V и при 20А представи си...

Ctah:

--- Цитат на: N9301S в Декември 01, 2012, 07:46:53 pm ---120 пластини суха клетка.
Захранена директно от мрежата през грец и малко кондензатори-така няма загуби от трансформиране на тока. В зависимост от концентрацията на ел-лита достига до към 260-270V и при 20А представи си...

--- Край на цитат ---
   А, покажи я де!
Честно... съмнявам се в такива

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия