Начало > Новини от света на технологиите
Супер акумулатор на база вакуумен кондензатор !!!
Maistora52:
Правилно е да се смята, дори и неправилно, защото точно някъде измежду "трясъците" изскача "зайчето".
Иначе смятането като такова винаги е абстракция... но пък често ни води към изключително полезни реални достижения... не като в апориите на Зенон, който също много добре е умеел да смята!
Очакваме резултат от сметките, момчета, защото тази находка с вакуумния кондензатор е от капитално значение.
Ctah:
--- Цитат ---
--- Край на цитат ---
Произлезли сме от физиката, но ако започнем да смятаме 2х2, ще има да си смятаме до безкрай, нали?
Нали всяко начало си има край, тоест са ни учили на нещо гнило!
Радико, опитите нямат нищо общо с изчисленията, поне за мен...
Пробвай и ще видиш невероятни разминавания ;)
Нека да дадем доказателства и после "дернек"
mzk:
В подкрепа на Радико:
A=ампер, V=волт, C=кулон, J=джаул, m=метър, N=нютон, s=секунда, W=ват, kg=килограм, Ω=ом.
http://en.wikipedia.org/wiki/Farad
От там нататък, запасената енергия зависи от E=(1/2)CU2
Maistora52:
--- Цитат на: Ctah в Ноември 26, 2012, 10:14:43 am ---
--- Цитат ---
Произлезли сме от физиката, но ако започнем да смятаме 2х2, ще има да си смятаме до безкрай, нали?
Нали всяко начало си има край, тоест са ни учили на нещо гнило!
--- Край на цитат ---
Горе написаното от теб Ctah, пак трябва да се редактира, и то ето така, защото празните редове са пространство, а то е кът, така че:
Нали всяко начало си има край, тоест учили са ни на нещо гнило!
--- Край на цитат ---
Радико:
Само в "ютуб" има 713,000 клипа при търсене за "free energy" Огромна част от тях са направени от шарлатани. Друга също не малка част е от хора, които си вярват, но са на погрешен път. Очевидно е, че за да оборя всички с експерименти ще ми е нужен целия живот на няколко десетки членове на нашия скромен форум. А това значи, че алгоритъмът проба грешка тук не е подходящ за приложение, затова не ми приказвайте
--- Цитат --- Нека да дадем доказателства и после "дернек"
--- Край на цитат ---
или подобни, които съм виждал в много публикации. Механичното повтаряне на чужди експерименти или глупости винаги те държи на ниво ПОВТОРИТЕЛ
--- Цитат ---Докато вървиш по пътеки няма да откриеш нищо ново
--- Край на цитат ---
.
Смятам, че е дошло време за промени, затова засега ще поспра малко да пиша докато ми се избистрят нещата. Искам да предложа за обсъждане идеите който ми се въртят в главата.
Дано да има хора, които да ме подкрепят.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия