Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Вашите експерименти
Моля за малко помощ (вод. клетка)
amdatlon:
Ами нали те предупредихме :) че, е проблем изпарения електролит.
Рискуваш да си навлечеш ремонта на колата след време.
Lido:
Добре де не ми е ясно едно. Гледам много наши фирми предлагат вод.клетки и монтаж , абе всичко за това. Те имат ли такива проблеми като нас? Ако имат значи това е една лъжа.
amdatlon:
Ами аз го виждам така( не твърдя да съм прав):
Много фирми предлагат и 'космодиск-а', и магнитни наколенници, и други подобни.
Но колко работят.... сами преценете :).
Сигурно и другите фирми които правят HHO-клетки, имат проблем с изпаренията на електролита, ама тях какво ги бърка?
Клетката си работи, дава газ, клиента е доволен, не знае нищо за изпаренията, всичко е точно. Докато не доиде време да се видят последствията от нея :).
Та така .
Lido:
Много кофти. Толкова разходи, толкова бягане за нищо. >:( . Не знам, дали аз съм сгрешил нещо че да не ми се получава? Някои казват че са постигнали някаква икономия, други твърдят обратното. Може би ще се насоча към други алтернативи. Исках да я направя, и я направих. Като я направих исках да постигна определен дебит и го постигнах. Но не се получи на колата.
emm:
Абе хора защо се занимавате с глупости. Няма да стане с ННО в колата преди да коригирате скоростта му на горене като на бензина.
Тези които твърдят че има икономия просто не искат да си признаят колко са се набутали.
ННО в мотора може да допринесе за по чисти газове НО НЕ И ЗА ИКОНОМИЯ.
Аз се занимавам от доста време с коли и с ННО клети и съм имал удоволствието да направя ННО генератор 80л/мин
Просто си направете клетка да си заварявате с нея и за други експерименти.
Успех :D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия