Алтернативни енергоизточници > Теории, хипотези, физични опити

Влияние на електрически заряд върху компас

<< < (7/13) > >>

fade:
Има ли някакъв проблем да бъде използван Internet Explorer ... току що пробвах файла с Crome, Mozila и  IE... отваря се без проблеми.
На Андроида на телефона ми, направо не иска да го свали, камо ли да го отвори така, че... не случайно питах каква операционна система и каква програма!
Винаги съм бил скептичен към тия екзотики с отворен код... приличат ми точно на мотора на Остап Бендер, много прличат на мотоциклет, само дето не работят!

FRIENERZHI:
 Съжалявам   пробвах  и  с хроме,  интернет експойлер  все  тая . Единственно  ако го копираш и  постнеш  тук,  ще мога  да  го прочета .

fade:
.pdf Файла е качен на сайта и би трябвало свободно да можеш да го свалиш... това което съм сложил не е препратка а реално качен .pdf файл на този сайт.
Прати ми на лични един мейл и ще ти го изпратя, но според мен имаш някакъв проблем с операционната система и най вероятно с разни антивирусни защити и стени...

Vetap:
Името на файла е написано на кирилица, сменето го с латиница и няма да има проблем отварянето му.

Радико:
Проблема май е в компютъра ти аз го отворих. Прегледах го набързо има интересни неща, но има и меко казано странни. Повече като го прочета по задълбочено   

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия