Алтернативни енергоизточници > Теории, хипотези, физични опити
Влияние на електрически заряд върху компас
fade:
--- Цитат на: FRIENERZHI в Август 12, 2012, 12:03:14 pm ---@ vdomov Благодаря за отзива, генератора на Ван де Граафф, е чудесна придобивка за експериментатора. За бъдеще ще се опитам да се сдобия с такъв, не бих се наел да го изработвам с подръчни средства, най добре би било да си го закупя в готов вид. Трудовете на Проф Канарев са интересни, но за съжаление не можах да отворя файла ВВЕДЕНИЕ В НОВУЮ ЭЛЕКТРОДИНАМИКУ 4-е издание, ако го има преведен на български би било чудесно.
Поздрави.
--- Край на цитат ---
Ето го като .pdf колега!
FRIENERZHI:
@ fade Пак не става , пише че файла е повреден , или не съществува. Ако може да се копира и постне тук, не знам защо се получава така.
fade:
--- Цитат на: FRIENERZHI в Август 12, 2012, 02:11:24 pm ---@ fade Пак не става , пише че файла е повреден , или не съществува. Ако може да се копира и постне тук, не знам защо се получава така.
--- Край на цитат ---
Операционна система?
С каква програма се опитваш да го отвориш?
Сваляш ли го предварително на диска ако си с комппютър?
Дай повече детайли!
FRIENERZHI:
Браузър програмата ми е Opera прави ми въртел , не само че не мога да отварям някои файлове , но е доста бавна , даже и в пощата си трудно влизам. Свалям го на диска и после не се отваря .
FRIENERZHI:
@ fade Опитах отново да го отворя, ето какво се изписва , "Adobe Reader не може да отвори ВВЕДЕНИЕ В НОВУЮ ЕЛЕКТРОДИНАМИКУ ( NxPover Lite )pdf. тъй като това е неподържан тип файл или файла е повреден ( Например, изпратен е като прикачен към имейл и не е бил декодиран правилно )"
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия