Алтернативни енергоизточници > Теории, хипотези, физични опити

Влияние на електрически заряд върху компас

<< < (8/13) > >>

FRIENERZHI:
@ Радико,би ли могъл да го копираш, и постнеш тук. Ще ми се да се запозная с него :) Не знам причината за това че не се отваря, други файлове ги отварям но този не ще . :-\

FRIENERZHI:
Някой който е запознат изцяло с тази нова електродинамика,може поне да я преразкаже. Авторът имал и обяснение що е то електрон и фотон.

fade:
FRIENERZHI пратих ти го на пощата, и от там ли не се отваря?

Радико:
Ето поствам го повторно само съм махнал кирилските букви от името да не би да ти е проблема оттам или от скобите. 

FRIENERZHI:
@vdomov пробвах  с  хроме и " нова електродинамика"се отвори от линка който си пуснал. Прочетох статията и да си кажа на мене тази нова електродинамика ми допадна. Авторът проф Канарев си личи че е ерудиран физик и не приказва врели некипели. Но не съм много на ти с руският език, от прочетеното разбрах че авторът излага една напълно нова и завършена концепция на електродинамиката, като обяснява становища за електрона и фотона, отрича максуеловата електродинамика като непълно описваща . Електрона създава магнитно и електрично поле, като формата му е ториоидална със въртене около централната ос на симетрия, което определя електричната съставка на електрона , торът се върти и около периферната си ос на симетрия , като това въртене определя магнитната съставка на електрона. За структурата на фотона не разбрах с точност каква е , понеже не съм много на ти с руският, така че някой може да дообясни :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия