Форум > Препратки, сайтове, източници
НОВАТА ЕРА В ЧОВЕШКАТА ИСТОРИЯ ЗАПОЧВА НА 6 (21) СЕПТЕМВРИ
edin:
До тук ми стана ясно, че.....
Нано покритата мед, в своята сърцевина, проявява качества на суперпроводник, от където произтичат странните процеси на засмукване на енергия от околното пространство. В сърцевината, все едно имате вакуум. По обикновения проводник, тече ток с определен дебит, поради специфичното съпротивление на обикновената мед. В един момент, електроните попадат в зона, където съпротивлението е нула т.е. в суперпроводника, който е част от веригата. Поради нулевото съпротивление, участъкът се държи, като космически вакуум, където вълните т.е. електроните, се движат със скоростта на светлината и се опитват да увлекат още електрони от източника, но поради съпротивлението на обикновената мед, това не е възможно и понеже, природата не търпи вакуум, допълнителните електрони се вземат от околното пространство. Все пак, електронът е вълна и не очаквайте да видите светкавици.
Това е моята теория на първо мислене и признавам, че дори да не е съвсем вярна, в технологията на Кеше, има ляб ;)
Тайната е в думата "суперпроводник"
edin:
....... ето какво има предвид Кеше, когато използва думата "гравитация". Тази гравитация, привлича енергия от вакуума! Тази гравитация, се създава от супер проводника. Гравитацията е притегателна сила, в случая притегателна за енергията от етера, нулевата точка.
Радико:
Остава да разберем какво точно е нанопокритието.
Не съм се ровил в посоченият линк по горе, защото е във фейсбука, но подозирам, че указанията там са как точно и с какви клещи и и пинсети да огънеш по най подходящият начин проводника закупен от тях.
та някой знае ли как да се направи въпросното нанопокритие то от злато ли е, от диамант карбонадо ли или от графен може би?
EDM electronics:
Тъй като информацията все още е само на английски и аз не разбрах точно, какво представлява това нано покритие. Някои го постигат с обгаряне на медния проводник с горелка, други с дървени въглища на барбекю :D, други пък гледам приготвили някакви химически разтвори и с тях нано покриват. Ако е обгаряне, то тогава говорим най-вероятно за медни окиси.
Чакам да науча и да си направя една такава спирала от опушена на барбекю медна тел, да ми дърпа свободни електрони от околната среда :D. Хем ми звучи невероятно, хем не искам да съм краен и да отричам видимо невъзможното. Колко открадната медна тел са обгорили мангалите, досега все от някоя случайно щеше да прехвърчи искра следствие "нано" покритието й.
edin:
Покритието се прави лесно. Необходимите материали са, алум. фолио, сода каустик, бутилки от кола PET и някои растения или билкова тинктура, която забравих от какво беше. Напишете в тубата, Nano coating и гледайте. Елементарно е.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия