Форум > Препратки, сайтове, източници
НОВАТА ЕРА В ЧОВЕШКАТА ИСТОРИЯ ЗАПОЧВА НА 6 (21) СЕПТЕМВРИ
h2motor:
PyroVeso - Не мислиш ли че така се отклоняват хората да не подкрепят стойностните идеи за промяна в енергетиката, които биха направили живота им по добър но не и на тези които печелят от днешната енергетика ?
Двама вървяли по улицата и чули че в една къща се веселят. Единия попитал другия - Какво е станало, защо са толкова весели тези хора ? Другия му отговорил - Сигурно са си платили сметките и са им останали пари и затова са толкова весели !
СЕ няма, но има начин да се премине към енергия добивана по други начини и тя да бъде много по евтина. И това ще се случи независимо от нежеланието на печелещите от продажба на енергоизточници.
Радико:
--- Цитат ---СЕ няма, но има начин да се премине към енергия добивана по други начини и тя да бъде много по евтина.
--- Край на цитат ---
Горкичкият, просто не знаеш в каква заблуда живееш.
PyroVeso:
Уважаемий Водородний Моторе,
Да смятаме, че само след 100-200 години технологично развитие сме открили всички възможни енергии на света е също толкова безумно, колкото и да допускаме, че сме самички във Вселената (и в материален, и в духовен смисъл). Така че нека си спестим категоричностите и да не отричаме нещо, което макар и да не сме срещали засега, е с 99,999% вероятност да го има.
За това, че трябва да вървим към оптимизация както на енергетиката, така и на потреблението (или по-точно - прахосването) на енергия, а и на сметките - за това си абсолютно прав. Примерно вкъщи преди 3 години монтирах климатици с КОП > 5 и вече се отопляваме с тях, а не с радиаторите. Тутакси сметките за отопление паднаха 2-3 пъти.
Следващата стъпка ще е да монтирам слънчеви колектори и фотоволтаици, както и терморезервоарен съд по светлия пример на колегите Elpunto и Електрос. А какво е всъщност енергията на Слънцето и топлината на околното пространство, ако не СЕ?
И накрая, след някоя и друга годинка, се надявам да финализираме работата с голямата ТеслА (или ТЕсла :) ), където вече няма да има почти никакви разходи дори и при създаването на установките, добиващи СЕ. А и за СЕ-то нито ще трябва да се гъзиш на вятъра, нито да дебнеш Слънцето, нито да се молиш на Боговете за дъжд и берекет...
Такива ми ти работи... Исках просто да кажа, че заекът едва ли ще изскочи изпод Magrav, или както там е името на Кешовия "робот" ;D
h2motor:
Уважаемий, PyroVeso !
Ако някой каже че нашите познания за устройството на Света в който живеем са нищожно малки и клонят към нула то може би няма да се съглася, но това не пречи да не съм прав.
edin:
Кешето го обсъждат и другаде. Попаднах на това:
--- Цитат ---На сайта на българския клон на фондация Кеш съм публикувал клип на едно интересно явление: https://www.facebook.com/KesheFoundationBulgaria
Наблюдава се захранване без физически контакт. Клипа е най-отгоре на страницата, веднага като я отворите.
Черните жички са медна тел покрита с нано покритие. Това покритие действа на средата като засмуква енергия около покритието и го усилва. Тези вариации на жички се използват за лечение. Лично аз и семейството ми ги използваме от няколко седмици и сме се уверили в действието им. Отделно други хора, които си ги правят сами и те, казват за много случаи на лечения. Който има интерес мога да му кажа да си ги направи сам. Ефекта се усеща след няколко секунди, болката изчезва. Не искам никой да ми вярва, съмнявайте се и си ги направете сами и после ще благодарите на г-н Кеше. Кеше обучава много хора от цял свят за да може повече хора да знаят за тези технологии.
https://www.facebook.com/KesheFoundationBulgaria
Следете във фейсбук , има и варианти за захранване на дома и автомобил, но лично аз съм още в началото и не съм го постигнал.
Повечето информация е на английски и това е малко пречка. Ако има желаещи да превеждат, да ми пишат. Всеки четвъртък се провеждат на живо работни срещи и се обсъждат технологиите.
--- Край на цитат ---
От тук: http://xcombg.net/index.php?topic=39.30
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия