Форум > Препратки, сайтове, източници

НОВАТА ЕРА В ЧОВЕШКАТА ИСТОРИЯ ЗАПОЧВА НА 6 (21) СЕПТЕМВРИ

<< < (33/45) > >>

hyparh:

--- Цитат на: h2motor в Ноември 02, 2015, 01:12:22 pm --- - Какви са пък тия намотки които дори не са описани ? Той не може да опише едни прости намотки ли ?

--- Край на цитат ---

Точно те са описани стъпка по стъпка как се изработват. Това са MAGRAV намотките. Не четете.

edin:
Някой знае ли, къде се продава, медна жица, без покритие?

plcsoft:
Eто още материали.

nizo:
Аз пък знам английски и съм гледал някои представления на Кеше. Кеше приказва много празни приказки, като научните фрази и изказвания се свеждат до намесването на думи като електрони, плазма, генератор, но честно казано, оставам с впечатление, че Кеше дори не е учен. Доколкото виждам Кеше използва много властови език на тялото, говори надменно и уверено, което създава илюзия, че знае нещо много голямо, но по мое мнение е пълен смешник.
Демонстрациите които съм виждал, се свеждат до измерването на волтаж, на ръчно скалъпени медно-цинкови клетки. Причината да смятам, че няма нищо е това, че около изготвянето на медно-цинковите клетки, обикновено има съпътстващи "вуду" стъпки, като твърдения за някакви нано покрития, изработени с някакви буламачи и смеси, но в крайна сметка се мери волтажа на обикновена медно-цинкова клетка.
Кеше просто надува един балон, прибирайки маса пари покрай това, но края наближава. Обещал е устройства Magrav Power или както там са кръстени, които никой не е виждал да работят. Смешното е друго. Устройството на Кеше, което продава по $500 е буквално устройство в което влиза мрежовото напрежение и излиза мрежовото напрежение! Кажи речи разклонител, които не може да разклонява! :D Много ме изкефи една демонстрация в която пак така влизаше мрежовото и там захраниха някакъв товар и на уредите естествено се показа консумацията и Кеше вика "Забележете, захранваме товара и връщаме още толкова към мрежата!"  ;D

teofilius:
Няма какво да се добави повече. Точно и коректно определение за Кеше.  ;D

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия