Форум > Препратки, сайтове, източници

НОВАТА ЕРА В ЧОВЕШКАТА ИСТОРИЯ ЗАПОЧВА НА 6 (21) СЕПТЕМВРИ

<< < (34/45) > >>

EDM electronics:

--- Цитат на: teofilius в Ноември 02, 2015, 03:42:22 pm ---Няма какво да се добави повече. Точно и коректно определение за Кеше.  ;D

--- Край на цитат ---
Аз имам какво да добавя обаче:
След толкова пророчески изказвания за това какъв мошеник е Кеше и как не ги разбира нещата, предлагам далновидните, пророците и напредналите да напуснат темата, тя няма нужда от философии за мисълта, извънземните, илюминатите, конспираторите и да оставят по-простоватичките /най-напред имам себе си предвид/ да се самозалъгват с нея, като в замяна ще имат възможност да им се присмиват от страни на тяхната наивност, да вярват на измислиците на един луд, създал цяла фондация, излъгал множество сътрудници и написал няколко книги за тоя дето духа.

Vetap:
Прегледах на бързо технологията! Всичко е ясно за изработката...., но от къде се подава парата? Като в оня стар виц.

nizo:
Ето страницата на продукта: http://s4.postimg.org/epf3r603h/magrav_smqh.jpg

сбъркал съм валутата, не било 500 долара, а най ми било 800 евро, защото Кеше изисква задължително дарение от 300 евро, за да си купиш разклонителя за 500 евро. За пръв път чувам дарение, а пък и задължително! ;)

hyparh:

--- Цитат на: edin в Ноември 02, 2015, 03:06:46 pm ---Някой знае ли, къде се продава, медна жица, без покритие?

--- Край на цитат ---

Аз си взех една ролка 2,5кв. (1,78мм. диаметър) изолиран проводник от железарията, по 0,53лв. на метър. Просто ще му обеля изолацията и започвам навиване :) Давай да си действаме, чесането на езици не помага.

edin:
Вие си плюйте, но аз останах изумен от методите за подобрение на здравето, описани в третия PDF файл. Това си е висша форма на хомеопатично лечение. Евала на Кеше за тази информация.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия