Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Системи за обработка на въздуха и горивото
Резултати от тестове на горивен оптимизатор от caduceus
elektros:
Боклуци са твоите тръбички, продавай си ги, докато още можеш.......
vesod:
--- Цитат на: elektros в Септември 09, 2014, 09:35:54 pm ---Боклуци са твоите тръбички, продавай си ги, докато още можеш.......
--- Край на цитат ---
Ти пък, защо не вземеш да си отвориш тема за твоите си творения и там да си ги хвалиш?
Няма ли да се спрете да ядете краката на най-коректния търговец в този форум. На колко недоволни клиенти си върнал парите,че да ревеш като ощипана ученичка.
Само на мен ли ми се струва, че като всички вкупом започнат да плюят caduceus, Майстора си трае и спотайва!!!
Maistora52:
Майстора52 няма нищо "лично" с Кадуцеус, нито има негово у-ство, нито има намерение да има такова. Тук съм СКЕПТИК относно процентите на обещавани икономии!
Мнението ми относно "оргона" не го коментирам тук... просто защото нямаме раздел "Парапсихология" и защото тук е технически форум, и относно "оргона" (още прана, чи, ци, ки и пр.) съм се изказал...
Подкрепям всички и не подкрепям никой! - ако разбирате - Ролята на "цербер" не е за мен! - не съм ничий "пъдар" или "възпитател" и само ако започнете да се псувате наред - просто трия "НА ЕДРО", но епитетите които си слагате са МЕРИЛО НА ВАШАТА ЛИЧНА КУЛТУРА - НЕ НА МОЯТА! - ТОВА СЕ ОТНАСЯ ЗА ВСИЧКИ.
Относно "езиковото богатство" на мнозина от колегите, видно е, че е "дадена пълна свобода" за сравнително приемливи суперлативи и епитети...
Откровено казано - писнало ми е да редактирам простотии - те не са мои. Който желае да ги редактира - да заповяда. Който не желае, - да не чете! ВИЕ (НИЕ) сте/сме тези които градим ИМИДЖА на форума. Ако желаете той да е едно приятно място за споделяне на информация - знаете! - ако не желаете - също!
Който е недоволен от някого - да се обръща публично и да ВЗИСКВА модериране и/или администриране на дадени постове или "присъствия"... Просто казвате кой или какво ви нагрубява и "съответния проблем го отсвирваме"!
Слушам ви! - кажете Кой или Какво да трия, да заключвам или да банвам. Вие сте тези които имате тежката Дума!
Поздрави!
elektros:
Да се отчете неуважението и пренебрежителното отношение на кадуцея към критиците във форума, а към всички като цяло, да се отчете факта, че постоянно се натрапват положителните резултати, а отрицателните от съфорумците се омаловажават или пренебрегват. Писах преди време, че има специализирани клиника за хора с ментални отклонения, защото от почти всички постове се виждат тежки форми на психични отклонения. Тук не сме кучета, имаме нормални уста и можем да отчитаме успехите наравно с неуспехите. Който се мисли за нещо повече, мястото на доказване не е тук, да го докаже не с празни приказки и обидни реплики. Само че при доста критика явно нервите на какадуто не издържат.... Да се ревизират и отстранят обидни и унизителни постове от самото начало, и ако трябва да се премахне изобщо тази тема, защото явно идеята е да се разгорят вредни и неконструктивни емоции... Явно оргонните полета имат силна концентрация на определени региони от държавата, като ефекта е по-скоро изразен към психична патология....
Maistora52:
По предложение на колеги, пускам анкета на която трябва да се вземе отношение дали колегата Caduceus има място във Форума или не.
Същият в момента има "бан" пак по ваше предложение.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия