Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Системи за обработка на въздуха и горивото

Резултати от тестове на горивен оптимизатор от caduceus

<< < (14/24) > >>

caduceus:
Боже, боже...
1. Кажи някъде /където и да е, но на специалисти/ че само с аванспроцесор имаш 30% намаление на горивото и със сигурност някой ще умре от смях. При комбинация с оптимизатор - да, дава 30% икономия. Просто махни оптимизатора и пак карай - колата ти ще умре на пътя за 10-20 км като свърши остатъчния ефект. После иди при Румен и го питай за това, както и дали има на колата си оптимизатор К3 и как работи той. И напиши пак тук - но да не забравиш!
2. Моделът К1 не се слага на стоманени тръби на метанови таксита!!! При медни има някакъв ефект, но не е голям. Той работи добре на пропан, дизел и бензин - метанът е газообразен и има специфики. Не може да се работи едно към гьотере!!!!
3. Казах ти вече - ако не можете за един месец да установите че нещо не работи, имате гаранция за връщане. Не ми ги върнахте - значи оптимизаторите ви трябват. Ползвайте си ги със здраве, но на подходящи коли
4. Никакво магнитно активиране няма - нито на горивото, а камо ли на въздуха или акумулатора. Има каталитичен ефект на полева основа, която не разбирате поради дебелоглавие, или липса на желание /а може и на акъл/.
5. Последното се вижда от добрите резултати при залепване на модулни кутии К3 на стената на акумулатора или директно на въздушния филтър. Какво гориво, какво намагнитване, какви пет лева.
6. Слава Богу, работя вече за чужбина и не ми дреме много дали имам български поръчки. А още повече - какво мислят разни умници и дървени философи. Нямам и време да пиша по форумите както преди, та си плюйте спокойно вече
7. Колегите които пишеха едно време във форума и имат оптимизатор, може пък да се изкажат и те - дали Весо е прав и ефектът е 5% или е повече. Аз няма да вземам отношение и да ви влизам в игричките.

ПП
Това, че клип с черно на бяло показания на борд компютър с невероятен разход са глупости - вероятно пуснати от третото ми аз, което карало камион във Франция  ;D и един куп други такива приказки показва, че човекът който ги пише е много, ама много зле. Просто си пий розовите хапчета и не се изказвай неподготвен, че се излагаш.

g1905:
При мен нещата с оптимизатора не се получиха, но caduceus е много коректен човек и ми върна парите.

elektros:
Истината за съжаление на Кадуцея е груба, и той я знае...Ефект от подобни устройства има, но е силно необясним, не подлежи на логични изследвания, и най- важното- няма повторяемост..... Ние имаме един, повтарям само един случай, при който има икономия на гориво в необясними пропорции,  от 14-15 на 100 на 7.5, 8 на 100. В останалите експерименти, включително и на моята лична кола ефекта е в рамките на грешката, може и да стига 10%, ако някой тъп селянин от не ме ядоса. Ефект категорично има при емисиите изгорели газове,  прескачат се няколко позиции нагоре при всички измервания. Това кой колко разбира и как не чете световно  известни болни мозъци може  се коментира свободно и на воля тук, във форума, също и на разни клипчета, където показват някакъв разход...Само че действителността и реалните събития, които се случват явно заобикалят регион Ловеч........ ;D  А и кучетата в Ловеч вече може и да сте изяли от глад, затова и да не лаят.... :o

caduceus:
Благодаря на колегата g1905. Връщал съм и след два месеца дори, но след повече смятам, че човекът е имал достатъчно време да прецени. Казвам ви едно към едно че не става на всички коли - например няма шанс при VW мотори от Голф 4 нататък, но на Голф 3 става. Пасат естествено също не реагира. Софтуерна забрана за обедняване. При Поло увеличава разхода, защото отива в авариен режим. Шкодите са пак така - Октавия и прочее. Ако се бръкне в компа и се премахне проблема, нещата ще се оправят, защото датчиците са на практика едни и същи с др коли - ламбда, нок сензор и т.н. Но аз не мога и просто на такива коли не слагам оптимизатори.
При Ауди обаче няма проблеми и реагират чудесно на всичките ми модели оптимизатори! Групата VAG явно не може да си позволи да свали реномето и на Ауди барабар с народните коли... И защо е така? Защото от Голф 4 нататък в концерна влизат с голям дял акции арабски инвеститори - Оман, Катар, Саудитска Арабия, Кувейт. Те произвеждат петрол, за бога!!! Защо собствените им коли да го намаляват, независимо с какви методи?
Другите проблемни са американските - Форд, Шевролет и останалите. В САЩ естествено също се добива петрол!
Остават всички други - Мерцедес и БМВ например никога не са давали фира и нямам върнат оптимизатор от такава кола. Опел, Рено, Ситроен, Пежо, корейски и японски - обикновено няма проблем. Проблеми има при недобре сложени газови инжоекциони, липсваща връзка с бензиновата ламбда, липса на аванспроцесор - дори при метан!!! В Плевен при такситата например е точно така... Движат се с 30% по-ниска мощност, но не им увират тъпите глави да дадат по 100 лв, което е горе-долу стойността на един ТАП. Тогава пък няма кой да ти го настрои защото са невежи и некадърни - което е голям проблем, защото Румен Роев е признат специалист човека, но е един и няма сто ръце...
Пък многознайни газаджии бол, леле мале... Надменни, не може да се говори с тях. Сган, сган некадърна - и ти им вкарвай нови технологии. Холандците например знаете ли какво ми казаха? Видяхме че работи, искаме го - не ни интересува как и защо - ВИДЯХМЕ!!! А българите все са най-учени и знаят всичко, пък недай боже някой да е малко по-напред - няма начин да не е мошеник. Затова са бедни - от простотия, дебелоглавие и надменност. Господ вижда.
Разберете - няма такова нещо което работи на всичко. Ако ви кажат че има както разни Фюъл Шаркове и прочее смешки дето правели 50-70% с мушкане във запалката - явна измама е. Моля не ме причислявайте към тия - аз разпитвам всеки клиент каква му е колата, година, вид гориво и уредба и т.н. за да намаля шанса за неуспех - и на който не става му го казвам директно веднага. Няма смисъл  да се лъжем и да си пращаме пратки насам-натам по куриери. Отказал съм на няколкостотин дизели без ламбда и нок сензор, защото просто няма кой да им регулира горивната смес. Това е - гледам да съм честен, защото искам и с мен да са такива. Чудеса няма, но има нови принципи и технологии които пробиват, макар и трудно. Няма никой прокопсал в собствената си страна - утре идват едни чужденци например да ми правят интервю със запис на камера, защото ми искат десетина хиляди оптимизатори на месец!!! за да изнасят в Западна Европа, което няма как да стане без завод - но не и в България... А после идват и едни хорица с доста повече обем, разни по-дребни гърци и прочее. А аз съм седнал да се разправям с Весовци и прочее, а не си отида вече от тоя офис да си видя семейството че кое време стана
Айде чао и успехи! Дано сте ме разбрали правилно, защото няма да повтарям, както се казва в "Ало-Ало"  ;D

ПП
Сега видях че и другия неуспял пес се обажда - айде бе конкуренте Електрос, какво ти стана с боклуците от 1800 лв дето се монтират по два дни от специализиран екип и горят маса ток? Май нищо, нали? Стой си в сервиза и си сменяй части и не коментирай който работи и върви напред. Брей, разлаяхме кучетата както казва Райдъра  ;D

elektros:
Успех в Албания или където и да е по света, наслушахме се на успехите ти, довиждане!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия