Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Системи за обработка на въздуха и горивото

Резултати от тестове на горивен оптимизатор от caduceus

<< < (16/24) > >>

bobokom:
Майсторе, пусни една анкета да изконите и този електрос, че той е най-големия мошеник в този форум май!

vesod:
Аз пък, имам предложение, да се махне бана на caduceus. Каква е тази анонимност, какви са тия простотии. Майсторе, защо не кажеш кои са тия колеги, които искат да го гонят, да се изясни картинката.

bobokom:
100% е на тоя елекрос, за да се изгони човека и да може да пробутва неговите измишльотини, които са 10 пъти по-скъпи и не вършат никаква работа, типично българска история.
Майсторе защо го търпиш тоя натрапник електрос? Или си плаща а?

elektros:
Да, аз също съм за изгонването на кадуцея, като основната причина не е, за да си продавам моите продукти, а за неговото надменно и обидно отношение. Нашите изделия не могат да се намерят на нашия пазар, всички са изтеглени, с изключение на няколко експериментални бройки.  Не е място за обсъждане  тук каква е причината за това, но само ще споделя, че е добра!  На никого не натрапвам и никого не агитирам да си купи, защото не продавам! НИКОГО НЕ ОБИЖДАМ ЗА ТОВА, ЧЕ НЕ ВЯРВА! А който е толкова сигурен, че съм мошеник, нека да заповяда лично да ми го каже, в присъствието на поне 10 човека!  Въпроси?

az_skeleta:
elektros,

Погледни си постовете и си помисли за товаа кой какво отношение има. Човека който обижда си ти. Дали ще те гонят или не ми е все тая. Аз си чета постовете на 5 - 6 човека и Кадуцея е сред тях. Не ме бърка въобще какво пишеш, но ме бърка като почнеш да се заяждаш.

Дали нещата му работят е друг въпрос и той даде отговор на него.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия