Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Системи за обработка на въздуха и горивото

Резултати от тестове на горивен оптимизатор от caduceus

<< < (10/24) > >>

TOMOTO:
Ей, кадуцеусе, няма да си оставиш магариите
Недей да баламосваш хората
Тук не ти е мястото

caduceus:
Я какви приказки тука сте заформили докато аз работя  ;D
Райдър, карай си брат камиона и да не ти пука от тия дрънкала - колегата Томото пък не ми е виждал очите а дава мнения, Пировесо пък и той да се намеси да не мине без него - вие добре ли сте бе хора? Сериозно ли мислите, че ще се занимавам да си правя няколко ника и да си пиша сам по форумите - параноята ли ви тресе или ви е напекло слънцето...
Май на някого не му харесва че в моя форум garaja.net работим... Що така? Тролчета си нямаме като тук,  щото ги гоним на секундата и просто не виреят. Празнодумци също. Тук сте свободни да ме плюете щото само чета напоследък, но не ви прави чест изобщо. Тия дето ме одумват да се сетят че само аз направих нещо на практика, развих го в продаваемо изделие и си работя вече три години на свободния пазар, колкото и да не ви харесва.
Как се развиха оптимизаторите ми - това го пиша само за нормални хора, другите да не четат  :)
Първият проточен К1 се подобри с пак проточния модел К2 /издържлив на температра до 150 градуса и монтаж при мотора/, а после и зоновия оптимизатор К3 с два варианта - универсален К3 и специализиран К3 А, за метан. Монтажът върху горивопровода остана само при К2, а К3 се монтира на акумулатора, въздушния филтър, резервоара /газовата бутилка/. В момента вървят тестове с нов експериментален, изцяло немагнитен модел оптимизатор К4 с електронно активиране на концентриращите оргона бобини. Представлява кутия 12/8/4 см със смесена оргонно-електрическа схема, свързваща се единствено към акумулатора. Искрата става двойно по-дебела и виолетова на цвят, колега от моя форум направи и снимки с извадена свещ и добър фотоапарат още при зоновия модел К3 с монтаж на акумулатора. Първите резултати от К4 също са добри, предстои донастройка и подготовка за масови пътни тестове на десетина автомобила с различни двигатели и уредби - както са минали всички други модели преди него.

С преместването на монтажа на оптимизаторите от горивопровода към акумулатора или въздушния филтър всичките грешни теории за цепене и нареждане на въглеводородни вериги при преминаване на горивото през магнитно поле и прочее теоретични дивотии отпадат и остава само Нейно величество Истината - която съм описал надълго и нашироко в темата за обработката на горивото и въздуха, както и тук. Теория и практика трябва да вървят заедно и да се доказват взаимно - иначе не става.

В този дух на мисли, Майстора52 ако не ме банне по някаква причина, спокойно може да ми сложи и съответните за положението звездички  ;D 

Поздрави на работещите, а останалите да се замислят малко преди да пишат и най-добре да се присъединят към тях!

TOMOTO:
Напротив Асене, виждал съм ти джунджурийките и НИЩО не вършат

--- Цитат на: caduceus в Юни 28, 2014, 11:55:43 pm ---активиране на концентриращите оргона бобини.

--- Край на цитат ---
Това е най-голямата заблуда и смях, само лъжеш наивниците >:(

PyroVeso:
Tomoto, в жестока грешка си, приятелю! Как да не вършат никаква работа?! Пазят те и тебе, и холандците от ChemTrails, пазят от лош оргон и от уроки, влияят на отслабването на жена ти, трансмутират калциевите и магнезиевите йони от водата до въглеводороди...
И най-вече... трансмутират паричките фенови в caduceus-ови!

caduceus:
Нека Бог ви прости за глупостите, защото на мен ми е трудно... Все пак има една забравена тема, блокирана навремето от един от старите модератори с най-идиотското и неразбираемо изречение, което може да съществува. Вижте сами и преценете, ако имате нещо в главата, дали някой не иска да убие тази технология, произлязла оттук и с помощта на много искрени потребители, повечето от които не пишат вече /за съжаление, защото бяха ценни хора/. Защо не пишат, е друг въпрос.
http://mazeto.net/index.php?topic=6079.315
Може би това ви бърка здраво в очите, но там има анкета, мнения от истински потребители и неща които не могат да се изкривят или оплюят. Хора с телефони, имейли и имена, които са на едно звънене или две изречения разстояние. Просто е - и може веднъж завинаги да прекрати оплюването ми в тоя иначе добър форум. Ако има някой с добри намерения да потърси истината, нека го направи - иначе всички имащи тези възможности сте един дол дренки и не ви пука за истината.
Анкетата е за първия, най-стар и с най-слаби резултати оптимизатор К1. За последните модели на К3 има динотестове, изследване на К3 как влияе на водна проба в лицензирана лаборатория и т.н. Ако това интересува някого, много е лесно да се отключи посочената по горе тема и да се пуснат в нея - така и така е заключена с умисъл и въпреки нормалната логика. Тук няма да се разправям с хора които не са ми на нивото и не ме познават, а си позволяват да ме обиждат - което трябва да се наказва по принцип от модератор за да не се разваля добрият тон. Простотията и агресивното невежество не са довели до нищо добро, никого и никъде.
Със здраве.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия