Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Системи за обработка на въздуха и горивото
Резултати от тестове на горивен оптимизатор от caduceus
PyroVeso:
Колега, не се хаби - rider-ът е второто "аз" на caduceus! ;) iCrow е третото му!
Ако не вярваш - виж им хисторито и какво са писали на "гаража" (което пък е плагиатство от "мазето")...
ndm:
Сложил е една нула повече, може би техническа грешка, но ако потвърди същите числа, навярно не е на ясно какво е нулата в математиката, но пак не го съдя щото и аз до скоро се чудех тая нула за какво е. Ама като гледам, че посочва евра-ейци вместо лъвове сметките му винаги ще са извънземни.
rider777:
:D :D :D :D :D :D Второто "Аз" на Кадуцеус ,,,,,,,,, ще се скъсам от смях :D :D :D :D :D
juliang:
Райдер-а май кара едно голямо "Бу" с ремарке ... 30-тина тона :) Малко ще му е трудно да събере нещата в такси.
П.С. Райдер, ти ли ми свирна на магистралата към Серес тая седмица като те изпреварвах? :)
rider777:
Видях в Рено Форум, че питаш кой е бил ама аз от месец съм си паркирал камиона пред нас и си карам колите,,, от утре сутринта се качвам на камиона и поне 3 месеца само газ.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия