Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Системи за обработка на въздуха и горивото

Резултати от тестове на горивен оптимизатор от caduceus

<< < (8/24) > >>

caduceus:
Михаил Кузмов
1. При машините се сертифицират само продукти, които подлежат на това. Електрически машини, съоръжения с опасност от взрив и др. - има си европейски стандарти за това и съответни акредитирани лаборатории. Подобно е за строителството и т.н. Тази лаборатория, която имаш предвид в линка, явно прави това за газове и газови смеси и това няма нищо общо с темата, нито с моите продукти. Я малко вземи и прочети закона :) Като си окачваш ароматизатор-борче в колата трябва ли му сертификат? Всичко което произвеждам е външно за конструкцията на автомобила и се води аксесоар. Така че сертификат не ми трябва. Резултати от тестове в акредитирана лаборатория по транспортни средства е съвсем друго нещо, там се работи по въпроса - но засега нямам намерение да излагам подробности.
2. Относно автотермията - има едни дебели книги на проф. Андреев в които всичко е описано отлично, съответни патенти, както и в периода 2001-2002 над 200 бр. автомобили в Русия пригодени за работа на свръхобеднени смеси и разход на бензин 0,5- 1,5л/100 км. Отделно има един двама в бившия СССР които го правят и в момента и броят на колите с автотермични устройства със сигурност е няколко хиляди. Незнанието не те извинява, Кузмов - просто те излага.

GTV
Споко и ти, братко  :) Няма никаква стрелба по друго освен кемтрейлс или глупостта човешка. Който може, да взема каквото иска. Няма страшно и от запалване, освен ако американците ни напръскат вместо с барий и алуминий с платина и неодим на прах, ама няма да им стигне бюджетът  ;D

Поздрави

Михаил Кузмов:
Горкото човечество !! Какво ли ще дишаме ?? ОСВЕН, ако тази лаборатория, не измери на ауспуха, чист планински въздух ! Тогава поклон !

caduceus:
Съвсем информативно искам да споделя резултатите от едномесечни тестове /в реални пътни условия/ на последния ми модел зонов оптимизатор К3. Колата е Мерцедес 200Е, обикновена газова уредба, настройка на предварението от делкото и крановете на газта. Настройката е на максимална мощност, върви по-добре отколкото на бензин.
Първоначален разход - 11,5 л/100 км газ. Колата е стара и тежка, кара се извън града с висока скорост, по магистрала около 120-130 км/ч. Шофьорът е с над 30 г стаж на волана.
Разход в момента - 6,5 л/100, при движение Ловеч-София и обратно и 20-25 км градско в столицата. Т.е. около 43 процента надолу.  Мисля че не е лошо  :) Продължавам напред, следваща цел е 5/100 газ, на същата кола. Изделието което ще се ползва вече е готово, коренно различно от досегашната технология и все пак не е ясно дали ще даде очакваните резултати . Оптимизаторите работят най-добре, когато има възможност лесно да се регулира предварението и обедняването на сместа - т.е. при газови уредби. Предвиждаме за в бъдеще тестове и с К3+Мегаскуирт на бензинови автомобили. Виждам че колегата Валекс има напредък там.
Желая успехи на работещите практически от форума!

ПП
Това е само информативен пост за тези които са чели темите по които съм писал и следят развитието на продукта. На който му трябвам, да ме търси в моя форум garaja.net

rider777:
Да споделя и последните ми засичания ,,,,,,, на месец минавам от 10 до 12 000 километра, преди зареждах за минимум 5000€ а сега се движа с около 4000€ на месец при абсолютно еднакъв стил на каране,,,,,  Кадуцеус, Бог да ти помага и скоро да направиш още по-добър Оптимизатор брат.

piton2012:
     rider777, колона от танкове ли караш? 1лв/км! Вземи такси. По изгодно е.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия