Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Системи за обработка на въздуха и горивото

Резултати от тестове на горивен оптимизатор от caduceus

<< < (7/24) > >>

GTV:
Пак се почна с баданарките! Не разбрах кой какво хвали? Горивата ли са криви или оптимизаторите? ???

rider777:
Горивата, че са криви, криви са.  В България са може би най-некачествените от цяла Европа да не кажа от целия Свят ,,,,,,,, ама това си е мое мнение де и не ангажирам никого с него. А, че Оптимизаторите на Кадуцеус работят за мен лично две мнения няма.

caduceus:
Ако някой/някои "колеги" се дразнят от факта, че чрез мен и усилията ми като участник в този форум се създаде нещо добро, работещо и практически приложимо - това само говори лошо за него/тях. Ако пък модераторът сметне, че темата е излишна -  моля да я изтрие. Аз каквото можах, направих - дори преди около месец предложих на уважаван според бивш модератор член на форума отново да изпробва без ангажименти новия зонов оптимизатор К3 на обикновена газова уредба, но дори не получих обратен отговор. Така че... Офертата отпада. Приказвайте си - аз продължавам да работя, пък на който не му харесва че имам резултати - да върви на ... /да пробва се сети/  :)
Желая успехи на тези, които не се движат по течението и работят!   

Михаил Кузмов:
Caduceus ! Време е да спреш да мислиш че форума се чете само от балъци ! И когато решиш да публикуваш някой от фантастичните си постове ще бъде добре да го подкрепиш с някакъв сертификат, например като от тази лаборатория ! http://www.messer.bg/company/ACCRED.pdf   Очевидно е, че за теб законите на стехиометрията не важат, за това ще е добре да уведомиш човечеството, кога възнамеряваш да започнеш да гориш само въздух !!!

GTV:
Братко Кадуцеус, допреди година и нещо стреляше срещу харповете, а сега срещу всичко де що мърда! Споко бе пич, никой не може да ти вземе занаята. Някога много отдавна се шушукаше че Хитлер е можел да запали атмосферата. Да не изгорим, ей? ;)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия