Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Системи за обработка на въздуха и горивото
Резултати от тестове на горивен оптимизатор от caduceus
caduceus:
Уважаеми "колеги",
вие, дето се изказвате неподготвени и не сте направили нищо ново и полезно през живота си, а ме плюете активно - дано ви плащат, защото иначе е само срамота без никаква полза. Имахте ли един месец да ми върнете продукта - имахте, възползвахте ли се - не. Ами кой ви е крив. Това значи, че или той работи добре, а вие сега се правите на ущипани моми, или цял месец не ви е стигнал поради туткавост. Специално за Пировесо - като искаше да ставаш дистрибутор за София, даде ли си малко зор да научиш на кои коли може да се слага оптимизатор и че иска донастройка примерно на обикновени газови уредби, а на стари дизели без ламбда няма кой да регулира сместа и т.н. Не каза ли лично ти, че на стария ти Голф 2 с проста газова имаш 30% икономия на газ след реглажа на изпарителя, а колата ти върви все едно има газов балон под педала и като го натиснеш малко все едно се изстрелва горивото в двигателя - т.е. казано на човешки език върви доста по-добре отпреди? Айде малко грамотност да придобием преди да плюем по хората дето работят. Никой не си сипва дизел в газова кола и това хич не е чудно, нали? А оптимизаторът трябва да става за всичко и както ни падне така да го слагаме, а може би и на каруца ще стане /примерно отзад на коня :)/. И после - мамка му и измамник е тоя, коня ме ритна при монтажа - а после не върви като състезателен, а прикляка нещо ;D
Айде пътувайте, той началника отгоре вижда и после взема мерки - та дупе да ви е яко, с това което правите.
Точка.
caduceus:
http://garaja.net/viewtopic.php?f=10&t=53&start=20
Без коментар.
sheki:
Ами за някои хора си остава валидна приказката " е такова животно няма " :) за съжаление не на всички е дадено да разбират от всичко. Но донякъде всеки сам си поставя границите в които да се развива.
rider777:
Асене, има една приказка брат,,,,,, " Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на тези, които не могат да летят" струва ми се, че хабиш излишни нерви, въпреки, че точно тук е мястото за популяризиране на твоите Оптимизатори, но явно злоба и завист има в изобилие тук,,,, а и все пак си Конкурент номер 1 за някои, така че, който иска ще повярва. Сега да кажа на четящите,,, Кадуцеус ми подари 3 К1 и едно К3 , които ми смъкнаха разхода между 10 и 15% ,,, сега ще има нападки защо не давам точен процент на икономията, но това е,,,,,,,,,,,, Предполагам, че много от тестващите тук карат по 50-100 километра на ден и не могат да засекат точната икономия, но аз съм денонощно на волана и видях, че има ефект. Успех Асене и нека Бог да ти помага и пази от хорската злоба и завист !
caduceus:
Жив и здрав, приятелю!
Вече сме устойчиво над 30% чрез зонови оптимизатори К3 от трето поколение, при обикновени пропан-бутанови уредби с ръчен реглаж на изпарителя и регулиране на аванса от делко или ТАП. Някои тестове отиват към 40%, но не ги броя, защото са единични случаи. Работя върху нов модел с частична автотермия, очаквам 50-60%. За съжаление ще е и доста по-скъп, но такситата казаха че не им пречи цена до 1000 лева при тези резултати.
За беля, всичко що има компютър е зависимо от софтуера в него. Затова истината лъсва основно при ръчно регулирани горивни уредби, където няма кой да подава грешни команди за минаване на авариен режим при ненормално според компа обедняване на сместа. Газовите инжекциони ще се донастройват извън обхвата на автоматичното регулиране, но няма как иначе.
Между другото, при разполагане на две кутии К3 само на въздуха /на стената на въздушния филтър/ има резултати над 20%, което изхвърля теорията за обработката на горивото чрез магнитно поле директно на боклука :). Също и чуждестранните теории, излагани от колегата fade с правилни разстояния от магн. полюси и т.н. Там няма никакъв пряк контакт на въздуха с магн. поле, а създаване на интерференчна зона с оргонно поле и зареждане на филтъра с него - просто такава е технологията. Съответно и на горивото няма никакво устройство - само двете кутийки К3, лепнати в кутията на възд. филтър. Както и да е, това са неща от кухнята и едва ли интересуват някого тук. Споменавам го за информация и проясняване на съзнанието на тези, които имат някакво самостоятелно мислене.
Поздрави и безпроблемно пътуване!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия