Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Системи за обработка на въздуха и горивото
Резултати от тестове на горивен оптимизатор от caduceus
caduceus:
Аз не съм ходил в Южна Африка, така че тия споменати от теб 10-11% икономия, колкото и да са малко по мнението ти, явно не са от моето присъствие ;D
Кажи същото нещо в някоя автомобилна компания дето харчат десетки милиони за разработването на нови двигатели и горивни системи, за да постигнат подобни резултати - и да знаеш, че хората ще се смеят много силно. Ти не си ли минал вече 5-6 хил. км за изминалите една-две години за да си избиеш нищожната инвестиция от 150 лв? Я си сметни колко ти е ефекта върху джоба и колко си спестил и ще спестиш оттук нататък докато си караш колата.
Абе що ли ви влизам в писателските игри, карайте си колите както са си и си давайте парите за гориво - българите никога не са доволни - ей, прост народ. А и неук, а нагъл - само окупация такива ги оправя, ама нямаме късмет да е немска или австрийска, а се е паднала от още по-прости и пияни от нас руснаци. Да ви направя аз нещо евтино и работещо, а вие да търсите под вола теле - айде пак да си ходя в моя форум а вие си останете и пишете сами дивотии, за които ви се смеят вече по другите форуми. На който му трябвам, знае къде да ме търси - имам си форум и сайт, две пощи и обявени публично телефони и все още съм в България.
Много ви здраве.
Vetap:
Ами като българите са неуки и прости защо не се опиташ да продаваш оптимизатора в Германия, например. Не ставаааа...Там ако кажеш, че оптимизаторът дава икономия 15 - 20%, той трябва да ги дава. И най - напред ще те попитат: Как измерихте параметрите на вашия оптимизатор господине? С каква апаратура, каква е статистическата грешка на измерването....., после ще ги измерят и те и ако не се получава това, което се опитваш да им внушиш, ще ти бият шута...... Така, че драги ми доморасъл изобретателю, стой си в България - там ти е мястото...
PyroVeso:
Колега Vetap, нямаш си на представа колко си прав по отношение на този оптимизатор. Бъди сигурен, че ако оптимизаторът на Caduceus работеше според обявеното в брошурата му, то всеки един участник в този форум щеше да кара с такъв, а не в 50 поста да се обяснява как точно ти не си направил нещо както трябва, или двигателят на колата ти бил спънат еди-как си, за да не ти работи правилно оптимизаторът...
Купил съм и съм раздал 5 такива оптимизатора за проба - на приятели, таксиджии и какви ли не. Монтирани са според указанията - за бензин, газ, метан и дизел (единият е монтиран и замерван лично от Caduceus). След което (и най-вече след високопарните приказки в началото) не мога да погледна хората в очите и да отида да си ги взема, пък и защо ли да се занимавам с глупости... ако имаше ефект, със сигурност щяха да дойдат да ми искат още. Както и аз щях да поръчам още...
Както и да е. В Хасково имат една поговорка: "Кой @бан - @бан, кой бъхтан - бъхтан!"
Ама нали уж "да подкрепим българското"...
elektros:
Колега caduceus, с никого не се заяждам, аз работя с факти....Колегата Румен наистина е добър, но не всичко може...А относно цената не трябва да коментираш, защото това е друга система, значително по-евтина от тази за дизел и почти толкова ефективна в процентно съотношение....Само че е различна от твоята, защото се въздейства САМО на горивото, без да се манипулира ЕСМ, защото не нужно...Монтажа става за 10 минути. След подаване на заявката ще кажа и цената, която по предварителни сметки ще е до 300лв с ДДС. На този етап са само експериментални изделия и не се продава нищо! Не бъркай горивата, различни молекулни структури не могат да се обработват ефективно с едно устройство....Предполагам не си правил спектрофотометрия, нали? ;D
elektros:
Колега
bobokom , не знам с какво се занимаваш и дали си наясно изобщо с материята, която коментираме тук с kaduceus! Ние в момента обсъждаме системи, които работят, и в които са вложени много пари, време и нерви! Може и да коментираме с малко по-остър тон, но можем да считаме това за конструктивен диалог! Това как работят, колко точно са ефективни са факти, които може всеки да обсъжда и да коментира. ;D ;D ;D Пробвай го! ;)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия